Headlines News :

Ηi - δεμένοι... στην οθόνη σας...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 7:53 π.μ.


Μια νέα τηλεοπτική σειρά, με τίτλο οι “Hiδεμένοι”, έρχεται στις οθόνες μας φιλοδοξώντας να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό της Θεσσαλίας.  Ο Σταύρος Νικολαίδης και οι Δημήτρης Ζαφειρούλης, Πόπη Λαγκούρα, Ράνια Καραγιάννη, Ηλίας Παπαγιάννης, Στέλλα Τσιάτσου και Τάσος Χριστοφιλόπουλος είναι η παρέα που υπόσχεται πολύ γέλιο σε μια ζοφερή εποχή που το έχουμε ανάγκη.

Μετά από 40 μέρες σκληρής δουλειάς την Τρίτη 24 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο TRT θα δούμε το πρώτο επεισόδιο της φιλόδοξης αυτής παραγωγής. Ο Σταύρος Νικολαίδης εκτός από πρωταγωνιστής είναι και ο σκηνοθέτης της σειράς. Το concept της σειράς είναι μια δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή που βασίζεται σε μικρές αστείες ιστοριούλες  που με τον γρήγορο ρυθμό και τους πολλαπλούς ρόλους του κάθε ηθοποιού δεν κουράζει τον τηλεθεατή.

Το ταλέντο αλλά και η εμπειρία του Σταύρου Νικολαίδη είναι πολύτιμη βοήθεια για τα υπόλοιπα παιδιά που τον πλαισιώνουν και το αποτέλεσμα δείχνει να είναι πολύ καλό.
Σημαντικό ρόλο, στο τελικό αποτέλεσμα, παίζει και η εμπειρία των ανθρώπων του Foto Artisti Team που έχει αναλάβει όλη την τεχνική υποστήριξη της σειράς.
Στο πρώτο επεισόδιο συμμετέχουν οι Βαγγέλης Ζαφειρούλης και Δημήτρης Χασάπης ενώ στην συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία και άλλοι νέοι ηθοποιοί να γνωρίσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε μια δουλειά από αυτές που σπάνια γίνονται στην περιφέρεια.
Η σειρά που είναι μια παραγωγή της Mustgrpoup Production, θα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό TRT κάθε Τρίτη στις 5 το απόγευμα και Σάββατο στις 7.30’ το απόγευμα.
Ο Σταύρος Νικολαίδης είπε για την νέα σειρά:  
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.