Headlines News :

BLUSTERY CAVEAT - RIFFOBIA - ETERNAL NIGHTMARE...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 7:54 π.μ.

Live at Stage Club, Ήρας & Φιλίππου, Λάρισα.
Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, 9:30μμ.
Είσοδος 6€.

BLUSTERY CAVEAT:
Οι BLUSTERY CAVEAT δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2002 από τους Γιώργο Τράκα (τύμπανα), και Ζάχο Καραμπάση (κιθάρα), στη Λάρισα. Βασικές επιρροές του συγκροτήματος είναι οι SUFFOCATION, HATEPLOW , SEVERE TORTURE , DYING FETUS. Το 2003 προστέθηκαν στη μπάντα οι Χρήστος Τράκας (μπάσο), Νίκος Ντάμπλιας (φωνητικά) και Τάσος Μαργώνης (κιθάρα) ο οποίος αποχώρησε το 2004 λόγω υποχρεώσεων. Το Μάιο του 2005 ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το πρώτο demo του συγκροτήματος με τίτλο DEMO 2005 το οποίο περιέχει 3 τραγούδια Στα μέσα του 2007 η μπάντα κυκλοφορεί το 7ιντσο lp με τίτλο corporal punishment από την FLEGETHON PRODUCTIONS που περιέχει ένα νέο κ ένα επαναηχογραφημένο τραγούδι ενώ έχει υπογράψει με την γερμανική εταιρεία REVENGE PRODUCTIONS και μέχρι τα τέλη του 2007 αναμένεται το ντεμπούτο full album. Το πρώτο live της μπάντας ήταν support στους ROTTING CHRIST στη Λάρισα το 2005 και ακολούθησαν άλλα δύο live στη Λάρισα και σε Αμύνταιο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λιβαδειά.

Riffobia:
Οι Riffobia ιδρύθηκαν το 2004 από τέσσερις φίλους που έτυχε να παίξουν μαζί σε ένα αφιέρωμα heavy metal. Μετά από λίγες δυσκολίες που προήλθαν επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν μαζί πρόβες λόγω φόρτου εργασίας, ένα CD ηχογραφήθηκε με 8 τραγούδια και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2005. Μετά από αυτό, η μπάντα έπαιξε ζωντανά σε δύο συναυλίες, αλλά τελικά πλήρωσε το τίμημα του να έχει τα μέλη της σε διαφορετικές πόλεις και όλο το project έμεινε σε αναμονή.
Ο Δημήτρης και ο Αχιλλέας (κιθάρα και μπάσο), αν και συνέχισαν να παίζουν, μετά από 6 χρόνια αδρανοποίησης της μπάντας, επιτέλους είναι και πάλι μαζί.


ETERNAL NIGHTMARE:
Nikos-Vocals
Vagos-Lead Guitar
Mike-Drums
Themmis-Bass
Chris-Rythm Guitar
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.