Headlines News :

13ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΟΥ

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 5:55 μ.μ.


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εταιρείας στήριξης χορού «Τερψιχόρης Έργα» και της συνέχειας μιας μεγαλόπνοης και ουσιαστικής για το χορό προσπάθειας, διεξάγεται κάθε χρόνο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χορού με υπεύθυνη διοργάνωσης την εταιρεία στήριξης χορού«Τερψιχόρης Έργα», πρόεδρος της οποίας είναι η καθηγήτρια χορού κ.  Κλαίρη  Γουβιανάκη –Patrigot.
Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο Θέατρο Δίπυλον "Εντός των Τεχνών" στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2012 και αφορά κορίτσια και αγόρια με ηλικίες από 7 ετών και άνω. Τα παιδιά που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα λάβουν υποτροφίες φοίτησης σε διακεκριμένες  σχολές χορού στο εξωτερικό, συμμετοχές σε σεμινάρια χορού, βραβεία και δώρα. Η διαδικασία συμμετοχής, οι όροι του διαγωνισμού, ο τρόπος αξιολόγησης των διαγωνιζομένων και τα έντυπασυμμετοχής και παραγγελίας DVD διατίθενται παρακάτω  σε ηλεκτρονική μορφή.

Πλήρες έντυπο του διαγωνισμού
Αίτηση συμμετοχής  (*)
Αίτηση για την απόκτηση των DVD και CD   (*) (**)

(*)
Οι αιτήσεις, συμμετοχής στο διαγωνισμό καιαπόκτησης DVD/CD, αποστέλλονται στη διεύθυνση: "Κλαίρη Γουβιανάκη, Μαστραχά  11, ΤΚ 71202,  Ηράκλειο,  ΚΡΗΤΗΣ"  το αργότερο μέχρι τις 23 Μαρτίου 2012 (σφραγίδα ταχυδρομείου)    (περισσότερα).
(**)
Τις αιτήσεις για την απόκτηση DVD/CD μπορείτε να τις αποστέλλετε καιστην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): gouvianaki@her.forthnet.gr
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.