Headlines News :

Ιστορίες και βλέμματα σε μια πόλη που γιορτάζει.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 1:30 π.μ.

Αθήνα. 

2 Δεκεμβρίου 2013 - 10 Ιανουαρίου 2014. 

Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ash in Art διοργανώνει την έκθεση «Πόλη - Μητρόπολη μοναχικά γιορτάζει» και δίνει βήμα σε καλλιτέχνες να αποτυπώσουν με τρόπο αποκαλυπτικό μικρές, προσωπικές ιστορίες, στιγμιαία βλέμματα που εκπέμπουν έντονα μια ατομική και κοινωνική μοναξιά που τονίζεται ακόμα περισσότερα όταν η πόλη φορά τα γιορτινά της.


H τέχνη έχει επωμιστεί με τον ρόλο του εικονογραφικού μάρτυρα της ανάγκης του ατόμου να εκφραστεί μέσω μιας γιορτής που πολλές φορές θέτει και κοινωνικούς προβληματισμούς. Ο καλλιτέχνης καταγράφει τα εορταστικά δρώμενα και υπογραμμίζει, με τον τρόπο του, το ρόλο, τις προσδοκίες αλλά και τις αντιδράσεις εκείνων που συμμετέχουν σε αυτά.


Μέσα από τα πολυσυλλεκτικά τους έργα, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση, καλούνται να δώσουν τη δική τους μαρτυρία αλλά και να προσκαλέσουν το κοινό να παρατηρήσει και να διεισδύσει στη γεμάτη αντιφάσεις πραγματικότητα που η βιτρίνα της είναι έντονα φωτισμένη και διακοσμημένη ενώ το περιεχόμενό της κατακλύζεται από το ερώτημα για το αν η γιορτινή πραγματικότητα είναι όντως εορταστική.

Curator: Μαρία Αϊβαλιώτη.

Συμμετέχουν: Όλγα Αλεξοπούλου, Ειρήνη Φουντοραδάκη, Αργύριος Ρήμος, Κίμων Αξαόπουλος, Μαρίβα Ζαχάρωφ, Σάσσα Μεταλληνού - Chaitow, Παύλος Σατόγλου, Ρία Χανιώτη.

Διάρκεια έκθεσης: 2/12/13 - 10/1/14
Ώρες καθημερινές: 17:00-21:00
Ώρες Σαββατοκύριακο: 16:00-19:00
Εγκαίνια: Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, 7:30μμ.
Τόπος: Ash In Art, Ηρακλέους 10 & Καλλιρρόης,
Αθήνα. 

Κατάλογος έκθεσης: 24 σελ., Α4, 4χρωμία, ράχη, προς 10€.

ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ EIKAΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ. Στείλτε φωτό έργου και σύντομο βιογραφικό σας στην Μαρία Αιβαλιώτη, e-m: maria_aivalioti@hotmail.com.

ASH IN ART, Ηρακλέους 10 & Kαλλιρρόης, 11743, έναντι στάσης μετρό Συγγρού - Fix,
Αθήνα.
 


Τηλέφωνο: 2109216890, Ε-mail: info@ashinart.com & ashinart.org
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.