Headlines News :

Τόνις Σφήνος.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 6 Μαΐου 2013 10:34 π.μ.

Λάρισα.


Το Σάββατο 11 Μαΐου 2013.


Με την υποστήριξη του ArtandCity.gr

Μετά από 2 θυελλώδεις εμφανίσεις στον κάμπο το Θεσσαλικό, ο τυφώνας της λεβάντας, το κελαρυστό μουστάκι, ο κουρσάρος της γυναικείας αθωότητας, ο κήρυκας του έρωτος, Tonis Sfinos, επιστρέφει στη Λάρισα για να σπείρει ηδονή και να διδάξει μαγκιά.


Σε ένα καταρράκτη από ακούσματα των 60s, 70s, 80s και μη παρέκει, μόνη αποστολή έχει να στροβιλίσει τα κορμιά και να γράψει ιστορία με φόρα και ορθοπεταλιά στην κατηφόρα!

Αρπάζοντας το Μάη απ’ τα μαλλιά, το Σάββατο, στου μηνού τις 11, και ώρα 23:00 και βραδινή, θα πάει στο ΜΥΛΟ 1927, όχι για να αλέσει, αλλά να αλώσει και να σαρώσει!!

Μαζί του… το δικό του λάθος, η ντίβα Λόλα, αλλά και το μεγάλο πάθος, η τζούσυ στρας Βερόνικα, πλαισιωμένες από ένα μπουκέτο αγόρια Playmates που κάνουν τέχνη με τα όργανα τους!

Με τον έναν, τον άρχοντα, την ηδονή με πόδια, έρχονται για γράψουν λαμπρή ιστορία με όλα τα τσικάκια και τους μάγκες της πόλης!

Ασβεστώστε αυλές, γυαλίστε ασημικά, μαζέψτε τα χαλιά και ετοιμαστείτε για το μίρακολ: Tonis Sfinos & The Playmates!!!!!!

ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΕΙ;

Info:
Τόνις Σφήνος.
Σάββατο 11 Μαίου 2013, 11μμ.
Μύλος 1927, Γεωργιάδου 53, Λάρισα.
Είσοδος 10€ προπώληση & ταμείο 12€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.