Headlines News :

Ημερίδα για Νηπιαγωγούς.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 5:08 π.μ.

Τρίκαλα.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013.

Ημερίδα με θέμα «Η φιλαναγνωσία και η παιδική λογοτεχνία πάνε νηπιαγωγείο» θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη από τις 8 το πρωί έως την 1 το μεσημέρι στο 10ο Δημοτικό σχολείο.


Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης - Γραφείο Σχολικών Συμβούλων - Σχολική Σύμβουλος Π.Α. 31ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Τρικάλων και το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού (Κατεύθυνση Λογοτεχνίας) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και απευθύνεται στους νηπιαγωγούς του Νομού.

Η Ημερίδα εντάσσεται σε ένα ευρύτερο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα «Παιδικό βιβλίο και Σχολικές βιβλιοθήκες» που υλοποιείται από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων-Σχολική Σύμβουλο Π.Α. για το σχολικό έτος 2012-13, αφορά τα Νηπιαγωγεία του Νομού και περιλαμβάνει και άλλες μορφές δραστηριοτήτων.

Πρόγραμμα Ημερίδας:
8:00-8:15 Προσέλευση – Εγγραφές Νηπιαγωγών
8:15-8:30 Χαιρετισμοί
8:30 - 10:30 Πρόεδρος-Συντονίστρια συζήτησης: Μένη Τσίγκρα, Σχολική Σύμβουλος Π.Α., 31ης Περιφέρειας Ν. Τρικάλων

Τασούλα Τσιλιμένη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Στρατηγικές φιλαναγνωσίας στο νηπιαγωγείο: παιχνίδια και δραστηριότητες με βιβλία»

Χριστίνα Σιδηροπούλου, εκπαιδευτικός, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Στρασβούργου «Ποιητική εικονογραφημένων βιβλίων για παιδιά ή σε ποια βιβλία ‘ανοίγουμε’ την πόρτα του νηπιαγωγείου μας;»

Συζήτηση
10:30-11:00 Διάλειμμα
11:00-13:00 Πρόεδρος-Συντονίστρια συζήτησης: Τασούλα Τσιλιμένη

Κώστας Μάγος, επίκουρος καθηγητής Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Ποια βιβλία να διαλέξω με τον ‘Αλλον’ για να παίξω;» Κριτήρια επιλογής διαπολιτισμικών βιβλίων για παιδιά

Αναστασία Πατέρα εκπαιδευτικός, υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης παιδικών λογοτεχνικών βιβλίων με θέμα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα», Συζήτηση, Κλείσιμο Ημερίδας.

Info:
Ημερίδα για Νηπιαγωγούς.
Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, 8πμ.
10ο Δημοτικό Σχολείο, Τρίκαλα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.