Headlines News :

Μενελαϊδια 2013.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 4:02 π.μ.

Καρδίτσα.

23 - 28 Απριλίου 2013.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της φετινής διοργάνωσης ''Μενελαΐδια'' 2013 και απομένουν πλέον λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του οριστικού προγράμματος.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από 23 - 28 Απριλίου και όπως πάντα η βασική θεματολογία, παραμένει το εθνικό αφιέρωμα στον Απόδημο Ελληνισμού, μάλιστα δε η φετινή διοργάνωση, συμπληρώνει 20 χρόνια πορείας & προσφοράς στο τεράστιο αυτό κεφάλαιο του Απόδημου Ελληνισμού & η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να δώσει μεγαλύτερο πανηγυρικό χαρακτήρα από κάθε άλλη διοργάνωση.

Είναι θέμα χρόνου, η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος της φετινής διοργάνωσης, μέσω της οποίας οι συμπολίτες μας θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν και φυσικά καλούνται να συμμετάσχουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.

Για άλλη μια χρονιά το όλο πρόγραμμα, περιλαμβάνει σημαντικές, ποιοτικές &υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουν προσωπικότητες του χώρου των γραμμάτων & τεχνών, επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίων, πολιτικοί, εκπρόσωποι του χώρου της εκκλησίας, σημαντικοί παραδοσιακοί καλλιτέχνες της λαϊκής μας παράδοσης & του λαϊκού μας πολιτισμού, φιλοξενία Αποδήμων Ελληνοπαίδων.

Ο Όμιλος ''ΜΕΝΕΛΑΙΣ'', μέσα από μια συνειδητή προσπάθεια ετών, από το 1994 έως και σήμερα, συνεχίζει να υποστηρίζει και παράλληλα να υπηρετεί την πολιτιστική μας ταυτότητα και κληρονομιά, επιμένει σταθερά στην ανάδειξη των επιτευγμάτων του Ομογενειακού Ελληνισμού, καθιερώνοντας μια μόνιμη γέφυρα επικοινωνίας των Αποδήμων μας, με την μητέρα Ελλάδα.

Στόχος επίσης της διοργάνωσης, μέσα από τις ποιοτικές εκδηλώσεις, παραμένει η ανάδειξη, η απόδειξη, αλλά και η υπενθύμιση, προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους, ότι οι τεράστιες δυνάμεις και αξίες του παγκόσμιου Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, υπάρχουν και είναι έτοιμες να προσφέρουν.

Σε αυτή την εθνική προσπάθεια, ο Όμιλος ''ΜΕΝΕΛΑΙΣ'', δεν είναι μόνος. Η επίσημη πολιτεία δηλώνει παρόν, μιας και ως γνωστόν η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Εξωτερικών & της Γ. Γ. Απόδημου Ελληνισμού χρόνια τώρα και φυσικά ιδιαίτερη αναφορά της σημαντικής στήριξης που παρέχει από την πλευρά της, θα πρέπει να γίνει & στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά & στους άλλους φορείς & αρχές του Νομού μας.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.