Headlines News :

Μουσική Παρασκευή.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 4:11 π.μ.


Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα.

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013.

Δείτε τι παίζει στη Θεσσαλία για σήμερα όλες οι εκδηλώσεις σε ένα άρθρο!!!

Βραδιά Αργεντίνικου Tango.

H άνοιξη έρχεται, και η "Milonga del Centro" επανέρχεται με φρέσκια διάθεση, σταθερή στο ραντεβού της με τους φίλους της καλής μουσικής, του Αργεντίνικου Τάνγκο και της χορευτικής διάθεσης. Σημειώστε το, η Μιλόνγκα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή που μας έρχεται !!! Στο τάνγκο-πρόγραμμα dj-Aris Papa Milonguero, εισαγωγικό πρόγραμμα dj- Αποστόλης (Ριβέρο)


Info:
Βραδιά Αργεντίνικου tango.
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, 9:30μμ.
Ηριδανός Loung Bar, Μανωλάκη 11, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.


Retro Decibel Band live.

Για δεύτερη φορά υποδεχόμαστε τους R.D Band για ένα ακόμα Live γεμάτο χορό και τρέλα στο Divine music cafe bar!!
Ετοιμαστείτε για χορό μέχρι τελικής πτώσεως !!!
Οι R.D. Band (Retro Decibel Band) είναι:

Δέσποινα Σβερώνη: Φωνή
Γιάννης Πυργελής: Πλήκτρα/Synths
Aνέστης Κουρδής: Ηλεκτρικό μπάσο
Σπύρος Αποστόλου: Cajon


70’s,80’s,90’s ...
Οι δεκαετίες που σημάδεψαν την παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Πολλά αξιόλογα μουσικά σχήματα έκαναν την εμφάνισή τους εκείνες τις εποχές, σχήματα που προκαλούσαν τον πανικό σε κάθε τους συναυλία. Σχήματα που με τους στίχους και τη μουσική τους ένωσαν τους ανθρώπους.
Εμείς λοιπόν εμφανιστήκαμε με σκοπό την αναβίωση των συγκεκριμένων δεκαετιών, ώστε να μαθαίνουνε οι νεότεροι και να αναπολούν οι παλαιότεροι.
R.D.Band ''

Μην λείψει κανείς σας περιμένουμε!!
Κρατήσεις: 6980527820

Info:
Retro Decibel Band live.
Παρασκευή 29 Μαρτίου, 9:30μμ.
Divine music cafe bar, Φιλαδέλφειας 85, Νέα Ιωνία, Βόλος.
Είσοδος ελεύθερη.


Red Wine Band live.

Οι RED WINE BAND σας προσκαλούν την Παρασκευή 29 Μαρτίου, ώρα 22.00, στη «Σουίτα Art café», Στρατηγού Σαράφη 18. Tηλ. 24310 20676

Οι RED WINE BAND γιορτάζουν τα 8 χρόνια από την ίδρυσή τους. Κιθάρες, σαξόφωνα, πλήκτρα και κάθε είδους κρουστά δημιουργούν αστείρευτο κέφι, ενώ οι φωνές του Μιχάλη, της Νίνας και του Λάζαρου προσκαλούν τους ακροατές να δώσουν το παρόν στη μέθεξη της βραδιάς. Τι κι αν δεν έχουμε «σώας τας φρένας», γιατί ζούμε σε μία «εικονική πραγματικότητα», αφού γύρω μας συμβαίνουν «σημεία και τέρατα», έχουμε για αντίδοτο μία «αχτίδα» μουσικής... έτσι φωνάζουμε εμείς, οι RED WINE BAND μέσα από τους τίτλους των τραγουδιών μας.

Οι RED WINE BAND θα εμφανιστούν στη Σουίτα Art cafe με το ακόλουθο σχήμα:

Μιχάλης Πόρναλης: κιθάρα τραγούδι
Νίνα Van Slogteren: τραγούδι-κρουστά
Αλέξης Βαγενάς: σαξόφωνο
Λάζαρος Λιακόπουλος: μπάσο, τραγούδι
Βασίλης Μπλαζής: τύμπανα
Θέμις Βαγενάς: κρουστά
Μίλτος Μίλτος: κιθάρα, μπάσο, τραγούδι
Γιάννης Καλατζής κιθάρες εφέ

Παίζουμε ελληνική και ξένη μουσική με στοιχεία ροκ, ρεμπέτικου και ρέγγε, σε εκτελέσεις που εκπλήσσουν ευχάριστα

Οι RED WINE BAND στα οκτώ χρόνια της μουσικής τους συνύπαρξης έχουν δώσει πάνω από 500 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ εμφανίζονται κάθε βδομάδα σε μουσικό στέκι του Βόλου.

Ακόμα, έχουν παίξει ως Support group με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Λάκη Παπαδόπουλο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πάνο Κατσιμίχα, Μάνο Ξυδούς, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή κι έχουν εκδόσει 2 μουσικά CD: το «ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» με 13 τραγούδια του Στάθη Μπάιμπα και το «ΕΞΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΝ ΤΩ ΩΚΕΑΝΩ» με 6 τραγούδια του Αλέξη Βαγενά.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους, για να περάσουμε μαζί μία αξέχαστη μουσική βραδιά.


Info:
Red Wine Band live.
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, 10μμ.
Σουίτα Art Cafe, Τρίκαλα.


Ρόδες United.

VOX music stage - πορτες ανοίγουν στις 10μμ

Μαζί τους οι Bangies live από την Αθήνα με beats και rhymes

εισιτήρια: 10 ευρώ προπώληση και ταμείο.
προπώληση από Ελεφαντας coffee bar / Παπασωτηρίου / Casablanca cinephile

ΡΟΔΕΣ UNITED Info
Η ιστορία από τις Ρόδες, μια πιο ιδιαίτερες μπάντες είναι λίγο πολύ γνωστή: ως οντότητα στα μουσικά πράγματα ήρθε και τάραξε τα νερά πριν από 10 χρόνια. Με παρελθόν σε hiphop και rock σχήματα, τα μέλη της υπερομάδας ένιωσαν το δικό τους αποτύπωμα να βρίσκει τα χαμένα ίχνη της Ποίησης, της μελωδίας και των beats χωρίς προσπάθεια, αλλά πάντα με το δικό τους τρόπο -δισκογραφικά και live- κατάφεραν μεγάλη επιτυχία.
Με νέα σύνθεση και ανανεωμένη διάθεση πλέον, οι Ροδες United είναι εδώ! Ο Νικήτας Κλιντ πιο ορεξάτος από ποτέ, το σχήμα δεμενο και με όλα τα γνωστά κομμάτια από την αρχή της πορείας τους, μέχρι νέες ακυκλοφόρητες ιδέες που αναμένεται να βγουν προς τα έξω στο 2013.
keep rolling : Ροδες United are here!!
δισκογραφία:
-Στη Γιορτή της Φαντασίας (2005)
-Tα πρώτα λεπτά της ολοκαίνουριας ζωής σου EP (2006)
-Silent Disco (2007)

BANGIES Info
Έπειτα απο συντονισμένη δράση και πολυμηνες έρευνες εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση που ακούει στο όνομα BANGIES. Οι 7 ύποπτοι βρέθηκαν σε ενα υπόγειο στην περιοχή του Γαλατσίου καθώς σχεδίαζαν τις νέες τρομοκρατικές δράσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η οργάνωση φέρεται να σχετίζεται με τους Ska Βangies, πρώην πυρήνας ενεργός απο το 2006 εως το 2011, που τέθηκε υπο καταστολή.
Στο χώρο βρέθηκαν εκρηκτικοί ρυθμοί και όπλα καμουφλαρισμένα ως μουσικά όργανα, καθώς και στοιχεία που υποδηλώνουν σχέση της οργάνωσης με Reggae, Dub και Hip hop κουλτούρα.
Αναλυτικά, στο κρησφύγετο βρέθηκαν
-τύμπανα με εκρηκτικά beats
-αυτοσχέδια εμπρηστικά κρουστά
-μια αποθήκη με κλεμμένα samples
-ηλεκτροφόρες κιθαριστικές χορδές
-πνευστα τυπου ΑΚ-47
-μπάσα με sub που θα μπορούσαν να καταστρέψουν ενα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο και άφθονες λεκτικές χειροβομβίδες.
Φήμες αναφέρουν πως οι 7 κακοποιοί δραπέτευσαν λίγο μετα τη σύλληψη τους με όχημα στο Βόλο, χωρίς ωστόσο η πληροφορία να επιβεβαιώνεται επίσημα.


Info:
Ρόδες United.
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, 10μμ.
Vox Music Stage, Βόλος.
Είσοδος 10€.

Γιώτα Νέγκα live.

Mία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, η Γιώτα Νέγκα, θα εμφανιστεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 22:30 στη μουσική σκηνή του Βόλου, «Όσο πατάει η γάτα», που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Σουλίου- Βελισσαρίου στα παλαιά Βόλου, προκειμένου να ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο, αγαπημένες δημιουργίες.

Η Γιώτα Νέγκα μας καθήλωσε με τη φωνή της ήδη από το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε. Το single του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου «Με τα μάτια κλειστά» που περιείχε και το ομότιτλο τραγούδι, έγινε η αφορμή για να γνωρίσουμε όλοι μία συναρπαστική φωνή με υπέροχο ηχόχρωμα και ταυτόχρονα μία ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια, από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία, που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος για να δώσει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, η Γιώτα Νέγκα κατάφερε με τρεις μόλις προσωπικούς δίσκους και ελάχιστες συμμετοχές σε δίσκους σημαντικών δημιουργών, να θεωρείται ήδη μία εξαιρετική, αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Οι ζωντανές εμφανίσεις της στο πλευρό καταξιωμένων ερμηνευτών όπως η Ελένη Βιτάλη, ο Παντελής Θαλασσινός, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Έλλη Πασπαλά, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Δημήτρης Μπασης, ο Γιάννης Κούτρας κ.α. δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση ενώ ο Κώστας Λειβαδάς και ο Θοδωρής Γκόνης εμπιστεύθηκαν τη φωνή της για την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Έχω άνθρωπο» που κυκλοφόρησε και σε δίσκο.

Η Γιώτα Νέγκα, με τη συνοδεία του Άκη Μουχλιανίτη στο πιάνο, παρουσιάζει σε επιλεγμένες σκηνές στην Ελλάδα μία προσωπική συναυλία, μία παλέτα αγαπημένων τραγουδιών με αποχρώσεις από τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής μουσικής. Από τη μπαλάντα έως το κλασσικό λαϊκό και από τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και τους σύγχρονους τραγουδοποιούς έως τα παραδοσιακά ακούσματα, η απόσταση μικραίνει με την παρουσία μιας φωνής που αναμειγνύει τις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων με τις υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις σε ένα μαγευτικό ηχητικό τοπίο.

Η τιμή εισόδου είναι 10, η τιμή ποτού 7€ και το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 6981013517.

Info:
Γιώτα Νέγκα live.
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, 10:30μμ.
Όσο πατάει η γάτα, Σουλίου & Βελισσαρίου, Παλαιά, Βόλος.
Είσοδος 10€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.