Headlines News :

Το μπαράκι ως κουζίνα.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 12:33 μ.μ.

Βόλος.

2 & 3 Απριλίου 2013.

«Μετ’ αγάπης προσέλθετε. Αντλήσατε θέατρον μετ’ ευφροσύνης εκ των πηγών του Μαραμπού. Εκλέξετε την αγαθήν μερίδαν. Η τράπεζα γέμει, τρυφήσατε πάντες, μηδείς εξέλθει πεινών.

Στο μαγείρεμα ( κάθε είδους…) η ανάμειξη ετερόκλητων υλικών είναι η βάση της επιτυχίας». Μαγείρεμα θεατρικό με ετερόκλητα κείμενα είναι η παράσταση με τίτλο «Το μπαράκι ως κουζίνα» που θα παρουσιαστεί στο μπαρ Μαραμπού, Ογλ 35, στον Βόλο, την Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Απριλίου 2013, στις 9:30 το βράδυ. Μαγειρεύουν κάτοικοι τινές του Βόλου, οι ακόλουθοι: Φιλίνα Πανταζή, Μαρία Ζέρβα, Γιάννης Φαρμακίδης και η Κατερίνα.

Ο προτελευταίος, επί πλέον, μετέφρασε και σκηνοθέτησε. Θα προσφερθούν τα εξής πιάτα: ένα απόσπασμα από το έργο του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν «Μετά την πρόβα». Διάλογος για την σχέση μεταξύ τριών δυνάμεων, του Σεξ, του Έρωτος και του Θεάτρου. Στην συνέχεια το έργο της Λιζ Μαρτέν «Ο άντρας μανταρίνι». Για κλείσιμο, ας πούμε ως ντεσέρ που λένε οι Γάλλοι, ένα απόσπασμα από το έργο του Γιάννη Φαρμακίδη «Κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής». Η παράσταση αυτή αποτελεί επίσης ένα ακόμη βήμα προς την μεγαλύτερη παράσταση που θα παρουσιαστεί από Παρασκευή 19 Απριλίου έως και Τετάρτη 24 Απριλίου, στο Πανεπιστήμιο. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.


Info:
Το μπαράκι ως κουζίνα.
2 και 3 Απριλίου 2013, 9:30μμ.
Μπαρ Μαραμπού, Ογλ 35, Βόλος.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.