Headlines News :

Καλησπέρα Monsieur Πετιπά.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 11:42 π.μ.

Λάρισα.

8 & 9 Μαρτίου 2013.
 
Το Θεσσαλικό Μπαλέτο παρουσιάζει τη νέα του παραγωγή «Καλησπέρα Monsieur Πετιπά» την Παρασκευή 8 Μαρτίου και το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 9μμ, στη Σκηνή Μπαλέτου, Μύλος του Παπά.


Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο μεγάλο χορογράφο Marius Petipa (1822-1910) που αναμόρφωσε το κλασικό μπαλέτο και θεωρείται ο Πατέρας του.

Χορογράφησε περισσότερα από 50 υπέροχα μπαλέτα. Τρία, ειδικά, διάσημα και επιδραστικά μπαλέτα συνδέθηκαν με το όνομά του και του όνομα του μεγάλου Τσαικόφσκυ: «η Ωραία Κοιμωμένη», η «Λίμνη των Κύκνων» και ο «Καρυοθραύστης». 

Στην παράσταση θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από το έργο του και πρωτότυπες χορογραφίες εμπνευσμένες από αυτό. Η καλλιτεχνική επίβλεψη της παράστασης ανήκει στον κ. Γκες Μίχωφ και στην κ. Καμέλια Δαμαλή. Χορεύουν απόφοιτοι και σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Χορού και τα παιδιά των τάξεων των Φυτωρίων της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου. 

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, Γεωργιάδου, 53, Μύλος του Παπά, τηλέφωνο: 2410256464, από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Info:
Καλησπέρα Monsieur Πετιπά.
8 & 9 Μαρτίου 2013, 9μμ.
Σκηνή Μπαλέτου, Μύλος του Παπά, Λάρισα.
Είσοδος: 5€ & μαθητικό 3€.
Μοιραστείτε το :

1 σχόλιο:

  1. Χόρεψα κι εγώ σ' αυτή την παράσταση! ήμουν τέλεια, έτσι;
    Φιλάκια! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.