Headlines News :

Ο... Κεραμιδοτρέχαλος.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 5:30 π.μ.

Βόλος.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013.

Με ένα ευαίσθητο κοινωνικά και ευαισθητοποιημένο οικολογικά έργο για παιδιά, κι όσους αισθάνονται παιδιά, επέλεξε η ΑΜΚΕ Διοτίμα & Μούσες να κλείσει τη φετινή θεατρική της παραγωγή.



Αυτή τη φορά, η παράσταση θα ανέβει στο αμφιθέατρο του Ορφανοτροφείου Βόλου στις 7 το απόγευμα το Σάββατο 5 Ιανουαρίου με ελεύθερη είσοδο.

"Ο Κεραμιδοτρέχαλος" αποτελεί την ελεύθερη διασκευή που έκανε η Άλκη Ζέη για το σανίδι από το μυθιστόρημα της Άστριντ Λίντγκρεν "Ο Κάρλσον και ο Μπόμπιρας στη στέγη". Επί σκηνής λοιπόν, θα συναντήσουμε ένα μικρό αγοράκι, τον Μπόμπιρα ο οποίος παραπονιέται επειδή βαριέται καθώς μένει πολλές ώρες μόνος του επειδή η οικογένειά του δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθεί μαζί του, έτσι κι αυτός παίζει με έναν φανταστικό σκύλο…

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο ΕυΆγγελος Κάβουρας, εμψυχωτής των ΔραΠαικτών Βόλου. 

Παίζουν: Δήμητρα Παππά, Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Έλενα Μαρκοζάνη, Χρήστος Οικονόμου, ευΆγγελος Κάβουρας (που είναι μέλη της ομάδας ΔραΠαίκτες) και η Ευδοκία Αχλαδιώτη.

Πρωτότυπη μουσική για την παράσταση έγραψε ο Ανδρέας Γκούβας. Φωτογράφηση: Δήμητρα Αχλαδιώτη. Σκηνικά - κοστούμια: ευΆγγελος Κάβουρας

Info:
"Ο Κεραμιδοτρέχαλος" στο Ορφανοτροφείο.
Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013, 7μμ.
Αμφιθέατρο Ορφανοτροφείου Βόλου
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.