Headlines News :

To Μαγικό Βιβλίο στα σχολεία.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 8:00 π.μ.

Το "ΜΑΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ" της Κάκιας Χαλήμαγα - Χατζή 
Ταξιδεύει στα σχολεία!!!


Πώς μπορεί να μεταφερθεί στο σχολείο η συγκινησιακή ατμόσφαιρα των παραμυθιών της γιαγιάς, δεμένη με την θεατρική πράξη και στοιχεία κουκλοθεάτρου;

Πώς μπορεί να δεθεί η εικόνα με το λόγο και την μαγεία των παραμυθιών;


Μόνο μέσα από τις σελίδες του ΜΑΓΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ που δημιούργησε η Κάκια Χαλήμαγα - Χατζή, υπεύθυνη του Δημιουργικού Εργαστηρίου.

Το ΜΑΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ταξίδεψε και πέρυσι σε πολλά σχολεία, με τα παραμύθια: «η νεράιδα η Μηλίτσα» και « Πινόκιο, βοηθός του αη Βασίλη», αφήνοντας σε δασκάλους και μαθητές τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το νέο ΜΑΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ παρουσιάζει το παραμύθι «η Τερηδόνα στην Καραμελοχώρα», που με ιδιαίτερα κεφάτο και περιπετειώδη τρόπο δίνει στα παιδιά το μήνυμα της υγιεινής των δοντιών.

Το παραμύθι ξεδιπλώνεται στις σελίδες του βιβλίου (ανοιγόμενες φτάνουν τα τρία μέτρα) με την υπέροχη εικονογράφηση των κινητών εικόνων, που ξαφνιάζουν με τα διάφορα τρικ και τους ειδικούς φωτισμούς.

Υπέροχες παραμυθούδες η Άννα Μανιάτη – Τσιάρα και η Λένα Χαϊδούτη μαγεύουν μικρούς και μεγάλους με την αγάπη τους για το παραμύθι που παρουσιάζουν με τρόπο μοναδικό.

Όσα σχολεία ενδιαφέρονται να τα επισκεφτεί το ΜΑΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ μπορούν να τηλεφωνήσουν στο τηλέφωνο του Δημιουργικού Εργαστηρίου, 2410621001 & 6988343679.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.