Headlines News :

Grand Opening Party!

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 7:50 π.μ.

All Alive & Burn the Floor.

Γιορτάζουμε την έναρξη της 5ης σεζόν και με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώνουμε πως από την επόμενη Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και κάθε 2η εβδομάδα το νέο χορευτικό "στέκι" για όλους τους λάτρεις της καλής Λατινοαμερικάνικης μουσικής και όχι μόνο, θα είναι το All ALIVE..music venue, ένας χώρος πολύ ζεστός και ιδιαίτερα κατάλληλος για τις χορευτικές σας επιδόσεις όπου σε μας τους παλιότερους χορευτές, αποτέλεσε το 1ο Latin Club της Λάρισας (με την παλιότερη ονομασία ως COHIBA).

Έτσι λοιπόν 10 περίπου χρονιά μετά, αποφασίσαμε να ξαναφέρουμε το κέφι και την ζωντάνια στα παλιά του λημέρια με νέα πλέον διεύθυνση που σε συνεργασία με την σχολή χορού Burn the Floor, έχει βάλει σαν στόχο να σας προσφέρει νέες αξέχαστες χορευτικές εμπειρίες και service υψηλών απαιτήσεων.


Οι μουσικές επιλογές θα είναι όπως πάντα οι καλύτερες έτσι όπως σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, όλους εσάς που διασκεδάζετε μαζί μας.

H ανανεωμένη ομάδα της Burn the FLoor σας εύχεται Καλή Χορευτική Χρονιά και σας δίνουμε την υπόσχεση πως ο φετινός χειμώνας θα είναι πολύ καυτός... σε βαθμό που για άλλη μια χρονιά θα βάλουμε φωτιά στα πατώματα.

Oi εκπλήξεις αναμένονται να είναι πολλές... μείνετε συντονισμένοι!!!!

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι για να υποδεχτούμε μαζί άλλη μια χορευτική χρονιά!!!


Join us
Join passion
Join Burn the Floor!!!

info:
Grand Opening Party!
Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2011, 10:30μμ.
All ALIVE music venue, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.