Headlines News :

«Ποίηση… Μέτρον Άριστον».

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 8:01 π.μ.

Την ποιητική τους συλλογή από τις εκδόσεις "ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ" και με τίτλο: «Μέτρον Άριστον» παρουσιάζουν στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη Αντωνοπούλου 17 το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 7:30μμ η κα Ελένη Λαζαρίδου, η κα Άννα Μαρία Τσικρικώνη Κατσαρού και ο κ. Κοσμάς Αθανασιάδης.

Μία συλλογή, η οποία προέκυψε μετά από σεμινάριο ποίησης από τον κ. Κυριάκο Κυτούδη, καθηγητή ποίησης της International Art Academy και η οποία με μοναδικότητα στον χώρο της ποίησης, περιέχει ποίηση σε όλες τις στιχουργικές μορφές και ποιητικά μέτρα.



Την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Κυριάκος Κυτούδης. Το βιβλίο προλογίζει ο κ. Κώστας Λιάπης, εκπαιδευτικός, λαογράφος. Ποιήματα θα απαγγείλουν ο κ. Σπύρος Μαβίδης, ηθοποιός, καλλιτεχνικός Δ/ντής του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και η κα Ελένη Συρίβελη, δημοσιογράφος.

Τις απαγγελίες συνοδεύει με μουσική ο μουσικός κ. Γιάννης Σπηλιόπουλος.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με μελοποιημένη ποίηση από τον Σολίστ κ. Γιώργο Φουντούλη και θα κλείσει με μελοποιημένα ποιήματα του βιβλίου από τον κ. Κυριαζή – Ζάχο Νικολέρη, AΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, και τα οποία ποιήματα θα αποδοθούν από Βυζαντινή Πολυφωνική Χορωδία του Ωδείου Ρυθμός, με συνοδεία σόλο κιθάρας από την κα Μαρία Δούλου, απόφοιτη Μουσικολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.



Info:
«Ποίηση… Μέτρον Άριστον».
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, 7:30μμ.
Πολυχώρος Τέχνης Ωδείου Φουντούλη, Βόλος.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.