Headlines News :

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Χοροθεραπείας.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 7:47 π.μ.

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να προσφέρει τις βασικές γνώσεις πάνω σε μια νέα ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, όπως είναι η Χοροθεραπεία - Κινητική Θεραπεία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας που θα επιθυμούσαν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να χρησιμοποιήσουν κάποια στοιχεία της χοροθεραπείας στη δουλειά τους επαγγελματίες από τον χώρο της κίνησης, χορού, φυσικής αγωγής ή σε οποιονδήποτε θα ήθελε να κάνει μία γνωριμία με το αντικείμενο της χοροθεραπείας.


Επίσης, το πρόγραμμα αποτελεί βασικό προστάδιο για όποιον θα ήθελε να σπουδάσει το αντικείμενο ώστε να γίνει επαγγελματίας χοροθεραπευτής. Αναγνωρίζεται σαν Foundation Course - απαραίτητο για την εισαγωγή σε μεταπτυχιακά προγράμματα (Masters in Dance Movement Therapy) πανεπιστημίων της Μ. Βρετανίας και των ΗΠΑ. Ακόμη, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάποιον να αποκτήσει γνώσεις χοροθεραπείας σε Ακαδημαϊκό επίπεδο, καθότι δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα ακαδημαϊκών σπουδών στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα στο αντικείμενο αυτό.

Το σεμινάριο θα γίνει στον χώρο "ΕΚΦΡΑΣΙΣ", Σταδίου 15, Νέα Σμύρνη, Αθήνα, είναι διάρκειας 60 ωρών και θα γίνεται Σάββατο & Κυριακή κατόπιν συνεννοήσεως από τον Οκτώβριο 2012 – Μάιο 2013.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1650€, ενω για την ταυτόχρονη παρακολούθηση του Εκ. Προγράμματος Χοροθεραπείας και Ψυχοκινητικής Ανάπτυξης η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα  2250€.

Θα ισχύσουν ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 10 Οκτωβρίου 2012.
Πληροφορίες κο. Δημήτρη Ζάχο & στο dimitrioszaxos.com
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.