Headlines News :

“Εν Ψυχρώ”.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 7:54 π.μ.

Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21:00 | Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας.

Με μια ξεχωριστή παράσταση, γίνεται η έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου στη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας. Ειδικότερα από αυτή την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, ο τοπικός πολυβραβευμένος θίασος, θα παρουσιάζει στο χώρο του, στην οδό Πλαστήρα 66, το έργο της Γεωργίας Χιόνη ”.

Πρόκειται για ένα έργο πρωτότυπο, με εκπληκτική πλοκή, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ υποβλητική είναι η ατμόσφαιρα της παράστασης.


Η Γεωργία Χιόνη είναι μια συγγραφέας από την Καβάλα, που όμως θεατρικά της έργα έχουν παρουσιαστεί στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις, ενώ κινηματογραφικά της σενάρια γίνονται ταινίες σε Αγγλία και ΗΠΑ. Έγραψε ακόμη μυθιστορήματα και κόμικ.

Το “Εν ψυχρώ” μας μεταφέρει σε μια κακόφημη συνοικία, όπου εκεί συχνάζουν βασικά ζητιάνοι, οι οποίοι και βρέθηκαν εκεί, ο καθένας για το δικό του λόγο. Ένα βράδυ όμως θα εμφανιστεί μια πλούσια κυρία, σύζυγος πολιτικού, η οποία πριν από λίγη ώρα είχε διαπράξει ένα φόνο… Και τότε θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις, ενώ οι ρόλοι αντιστρέφονται...

Η Θεατρική Σκηνή ετοίμασε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αυτή την παράσταση, η οποία σημειώνεται παρουσιάστηκε με ξεχωριστή επιτυχία στην περσινή σεζόν στην Αθήνα και φιλοδοξεί να αποζημιώσει με το παραπάνω το θεατρόφιλο κοινό, που θέλει μια ξεχωριστή παράσταση στο θέατρο.
Εκπληκτικές είναι οι ερμηνείες, από τη Δήμητρα Μάγγου, την Αναστασία Μιχαλούδη, τη Γιώτα Γκέκα και την Πόπη Πλαστήρα. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Αντώνης Νικολάου, όπως και τη μουσική επιμέλεια, ενώ ο Άκης Κοτρώτσιος έκανε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό, που προσφέρεται για πολλαπλή ανάγνωση.

Το έργο, όπως προαναφέρεται κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή, στο πανέμορφο χώρο της Θεατρικής Σκηνής (N. Πλαστήρα 66), με ώρα έναρξης στις 9μμ ενώ θα παρουσιαστεί Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα.

Η τιμή του εισιτηρίου, είναι συμβολική, μόλις 5.

Για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων το κοινό μπορεί να τηλεφωνεί στο 24410 76204.

Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.