Headlines News :

2o Bazzar βιβλίου στον Άγιο Ονούφριο.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 8:03 π.μ.

Από το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης « ΙΩΛΚΟΣ».

Το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «ΙΩΛΚΟΣ» διοργανώνει το δεύτερο Bazzar βιβλίου στις 20 και 21 του Οκτώβρη 2012 στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο, σε συνεργασία με την Δ/νση Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου, όπως επίσης και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των δυο σχολικών μονάδων της περιοχής μας (Δημοτικού – Γυμνασίου), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τη βοήθεια οικογενειών της περιοχής που έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «σήμερα δυστυχώς στην περιοχή μας καθημερινά ενημερωνόμαστε για περιστατικά ατόμων ή οικογενειών οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην καθημερινότητά τους, αφού ακόμα και αυτό το μικρό εισόδημά τους συνεχώς συρρικνώνεται, είτε δεν υπάρχει καθόλου πλέον, λόγω απώλειας της εργασίας τους. Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα αυτών των ημερών καλύπτοντας σε πολύ μικρό βαθμό τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Καλούμε λοιπόν τους φίλους και μέλη του Κέντρου Πολιτισμού να μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας αυτή με το να μας προσφέρουν κάποια βιβλία τα οποία θα διατεθούν στο Bazaar προς πώληση και τα έσοδα που θα προκύψουν, όπως προαναφέραμε θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες σε τρόφιμα.

Για οποιαδήποτε προσφορά μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6978 873637 Ντία Μουτσινά, 6948 235928 Μάρα Αντάμη, 6937 071640 Αναστασία Χατζηπλή. Επίσης και στα: iolkos.kepol@gmail.com & iolkos-kentropolitsmou.blogspot.com.



info:
2o Bazzar βιβλίου στον Άγιο Ονούφριο.
20 & 21 Οκτωβρίου 2012.
Αρχοντικό Ζαφειρίου, Άγιος Ονούφριος, Βόλος.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.