Headlines News :

21ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 8:03 π.μ.

Στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Το ερχόμενο Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας, διοργανώνει το 21ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας στη φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στις 8.30 το βράδυ. 


Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Η χορωδία του Συλλόγου και ο μαέστρος της κ. Χρήστος Κτιστάκης προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό της πόλης να απολαύσει τη μουσική πανδαισία που θα προσφέρουν νεανικές χορωδίες, φωνητικά σύνολα και χορωδίες, υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου που θα παρουσιάσουν ξεχωριστά μουσικά προγράμματα δίνοντας τη μεγάλη ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μοναδικές εκτελέσεις και ιδιαίτερες ερμηνείες.

Θα εμφανιστούν η Γυναικεία Χορωδία «Ευ Choralis» από τη Θεσσαλονίκη με μαέστρο τον μουσικολόγο κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη, η Νεανική Χορωδία ομοίων φωνών του Μουσικού Σχολείου του Βόλου με μαέστρο τη κ. Ρωξάνη Γιαρέντη και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Πλειάδες» επίσης από τη Θεσσαλονίκη. 

Σε ανακοίνωση του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Το Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας είναι πλέον ένας καταξιωμένος θεσμός στη χώρα μας, όσο και διεθνώς. Όλα αυτά τα χρόνια και ο Δήμος Λαρισαίων, η ΔΕΥΑΛ και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας έχουν συμβάλλει και βοηθήσει ποικιλοτρόπως, ώστε το όραμα του Μουσικού Συλλόγου να κάνει τη Λάρισα κέντρο της χορωδιακής μουσικής και πόλο έλξης πολλών σπουδαίων χορωδιών να γίνει πραγματικότητα».
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.