Headlines News :

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 7:51 π.μ.


Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2012.

"Όταν αλλάζεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, τα πράγματα που κοιτάς...αλλάζουν!"

Ένα πρόγραμμα για την αλλαγή της οπτικής γωνίας με την οποία βλέπουμε και χειριζόμαστε τις καταστάσεις και το περιβάλλον μας. Πόσο θα άλλαζε τα αποτελέσματά μας, μια διαφορετική προσέγγιση;



ΓΩΝΗ ΜΟΥΚΑ, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης. 

" Η ελπίδα μου είναι, αυτό το πρόγραμμα να εμβαθύνει την κατανόησή μας στο πώς οι σκέψεις μας σχηματίζουν τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο και στο πόσο σπουδαία είναι η δύναμη που έχουμε μέσα μας για να ζήσουμε μια πλήρη και ολοκληρωμένη ζωή".

Η Γώνη Μούκα είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Εκπαιδεύτηκε στην Αμερική από τον Bob Proctor και την εταιρία "LifeSuccess" την οποία και εκπροσωπεί. Συνεργάζεται με άτομα, ομάδες και εταιρίες πάνω στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη, μέσα από ευέλικτα προγράμματα, σεμινάρια και συμβουλευτική, προσαρμοσμένα πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις. Η εταιρία "LifeSuccess" λειτουργεί εδώ και 50 χρόνια σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία. Έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να ανακαλύψουν τις κρυμμένες δυνατότητές τους και να προχωρήσουν προς την ζωή που πάντα επιθυμούσαν. Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας Bob Proctor είναι ένας από τους μεγαλύτερους δημόσιους ομιλητές σε παγκόσμιο επίπεδο και συνεργάζεται με πολλές εταιρίες μέσα στις "Fortune 500". Έγινε ευρέως γνωστός και στην Ελλάδα μέσα από την ταινία και το βιβλίο best-seller "The Secret", «Το Μυστικό».

Κόστος συμμετοχής: 15€.
Δηλώσεις συμμετοχής: gonimouka@gmail.com, aggelav@hotmail.com και στα τηλέφωνα: 6939839939 & 6974325528.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Info:
Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης. 
Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2012, 6μμ (Ώρα προσέλευσης: 5:30μμ).
Καλλιτεχνικός Πολυχώρος Χορίαμβος, Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα.
Είσοδος: 15€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.