Headlines News :

Διάκριση μαθήτριας σε διαγωνισμό λογοτεχνίας.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 7:50 π.μ.

Η μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βερδικούσιας, Τριανταφυλλιά Θάνου συμμετείχε στον Δ’ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας για Παιδιά και Εφήβους, που διοργάνωσε η Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά στη μνήμη του μεγάλου ποιητή και ιδρυτικού της μέλους Νικηφόρου Βρεττάκου κατά το σχολικό έτος 2011-12.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τις λογοτέχνιδες: Ελένη Αντωνίου - Αντωνάκου, Αντιπρόεδρο της Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά και συγγραφέα βιβλίων για παιδιά και εφήβους, Ελένη Κονταρέλη-Σιακή ποιήτρια- πεζογράφο και μέλος της Εθνικής Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και, Αικατερίνη Γαρδικιώτη - Κοϊνη, λογοτέχνιδα και μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών απένειμαν το βραβείο του Δημοτικού στη μαθήτρια Τριανταφυλλιά Θάνου για το πεζογράφημά της με τίτλο «Το Χριστολούλουδο του λύκου».

Αξίζει να σημειωθεί πως στον διαγωνισμό αυτό τιμήθηκαν με έπαινο συμμετοχής και οι μαθητές Δαμιανός Τσότρας, Σοφοκλής – Ηλίας Κατίνας, Χρυσόστομος Γκέκας, Ηλίας Τσακνάκης, Χρυσοβαλάντου Τσιάρα, Καρκατσέλα Μαρία, Μπουνταλά Αναστασία και Γιάννης Καζάκης. Σε όλους τους διαγωνιζόμενους αξίζουν συγχαρητήρια. Η απονομή του βραβείου και των επαίνων θα γίνει σε ειδική τελετή στον Πειραιά, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Οι ιστορίες των μαθητών θα αποτελέσουν το βιβλίο του σχολείου Βερδικούσιας, το οποίο θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο θέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στις 11 Δεκεμβρίου.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.