Headlines News :

Έλληνες καλλιτέχνες για το Μουσείο Μπενάκη.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 7:59 π.μ.

Τρεις ξεχωριστές συναυλίες από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου 2012 θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Μπενάκη, στο αίθριο του κτηρίου της οδού Πειραιώς (138 και Ανδρονίκου), με την Νατάσσα Μποφίλιου (2/10), τον Γιάννη Κότσιρα(3/10) και τον Διονύση Σαββόπουλο (4/10).

Οι συναυλίες ξεκινούν την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 με τη Νατάσα Μποφίλιου να τραγουδά «Έρχονται οι Μέρες του Φωτός», δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.


Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο «On the road», με επιλογές από δικά του γνωστά και «άγνωστα» αγαπημένα τραγούδια αλλά και της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας, μαζί με τη Σαββέρια Μαργιολά μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα.

Το τριήμερο των συναυλιών κλείνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 ο Διονύσης Σαββόπουλος, στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ο Πολιτευτής. Μουσικοπολιτικά και άλλα», η οποία περιλαμβάνει μουσικές δημιουργίες από τα 40 χρόνια της Σαββοπουλικής τραγουδοποιϊας.

Οι συναυλίες διοργανώνονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Στήριξης του Μουσείου Μπενάκη. O καλλιτεχνικός σχεδιασμός και η παραγωγή της εκδήλωσης έχουν ανατεθεί στην εταιρία Solist invent experiences.

Το Πρόγραμμα Στήριξης στοχεύει στην αναζήτηση και την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Μουσείου. Με οδηγό την καρδιά και επίκεντρο τον κόσμο που για χρόνια παρακολουθεί, στηρίζει και αγαπά το Μουσείο, δημιουργήθηκε το πρόγραμμα Μελών, με 13 κατηγορίες ατομικής συνδρομής και 3 εταιρικής συνδρομής. Ένας ανανεωμένος θεσμός Χορηγιών αποσκοπεί στην εξασφάλιση της εκθεσιακής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Μουσείου, ενώ η δυνατότητα Δωρεών προς τους σκοπούς του Μουσείου είναι πλέον εφικτή στον διαδικτυακό τόπο του Μουσείου τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει κοντά τους ανθρώπους που νοιάζονται ουσιαστικά για το Μουσείο αλλά και για το πολιτισμό στη χώρα μας, δημιουργώντας μία αμφίδρομη σχέση προσφοράς. Να ενεργοποιηθούν, με άλλα λόγια, οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και να ενωθούν δυνάμεις προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανό ένα Μουσείο.


 

Ώρα έναρξης συναυλιών: 20.30. 
Οι Πόρτες ανοίγουν: 19.30
Προπώληση εισιτηρίων από 20/9/2012 τις ώρες λειτουργίας των κτηρίων:
Κεντρικό Κτήριο, Κουμπάρη 1
Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 9:00 - 17:00
Πέμπτη: 9:00 - 24:00
Κυριακή: 9:00 - 15:00
Κτήριο οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138
Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 - 18:00
Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 - 22:00
Πληροφορίες και στην ιστοσελίδα του μουσείου.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.