Headlines News :

Με τη μαγεία της Disney.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 7:57 π.μ.

Πέντε υπέροχα παραμύθια από τον μαγικό κόσμο των βιβλίων της Disney που θα γοητεύσουν μικρούς και μεγάλους με τις διαχρονικές ιστορίες τους και τις κινηματογραφικές εικόνες τους.  

«Αυτοκίνητα». Όταν ο κεραυνός Μακουίν, ένας πρωτάρης αγωνιστικό με τα όλα του που μαρσάρει προς την επιτυχία, χάνεται απρόσμενα στην παλιά Εθνική 66, ανακαλύπτει πως η ζωή είναι το ταξίδι και όχι ο τερματισμός. Καθώς διασχίζει τη χώρα για να διαγωνιστεί για το Κύπελλο Πίστον στην Καλιφόρνια, ενάντια σε δύο παλιές καραβάνες της πίστας, ο Μακουίν γνωρίζει τους πιο διαφορετικούς χαρακτήρες της πόλης - όπως η Σάλι, ο Μπάρμπας και ο Δόκτωρ Χάτσον - που τον βοηθούν να καταλάβει πως η ζωή είναι κάτι παραπάνω από κύπελλα, δόξα και σπόνσορες (από 5 ετών).

«Αυτοκίνητα 2». Σ’ αυτή τη συναρπαστική, πολλών οκτανίων συνέχεια της θρυλικής σειράς Αυτοκίνητα, όλος ο κόσμος γίνεται αγωνιστική πίστα καθώς ο Κεραυνός Μακουίν επιστρέφει παρέα με τον Μπάρμπα, για να αγωνιστεί ενάντια στους καλύτερους και γρηγορότερους του κόσμου. Ο Μπάρμπας και ο Κεραυνός θα χρειαστούν διαβατήρια, καθώς θα βρεθούν σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και αγωνία. Καθώς τρέχουν, διασχίζοντας Ιαπωνία, Ιταλία και Αγγλία, θα συναντήσουν μια σειρά από νέους επικίνδυνους αντιπάλους και θα μπλεχτούν σε απίθανες κατασκοπευτικές περιπέτειες (από 5 ετών).

«Σταχτοπούτα». Η όμορφη Σταχτοπούτα, που μοιράζεται τα όνειρά της για μια καλύτερη ζωή με τα αξιαγάπητα ποντίκια Γκας και Τζακ, δεν επιτρέπεται να πάει στον βασιλικό χορό. Η κακιά μητριά της κάνει τα πάντα για να την εμποδίσει. Τότε, εμφανίζεται ξαφνικά η Νεράιδα Νονά, η οποία με μια κίνηση του μαγικού ραβδιού της και ένα χοροπηδητό «Μπιμπιντί, μπομπιντί, μπου» μεταμορφώνει μία απλή κολοκύθα σε μαγική άμαξα και τα κουρέλια της Σταχτοπούτας σε πανέμορφο βραδινό φόρεμα. Στον χορό, η Σταχτοπούτα ερωτεύεται τον Πρίγκιπα, αλλά πρέπει να φύγει πριν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα και λυθούν τα μάγια! Το αγαπημένο παραμύθι κάθε παιδιού, που έχει κατακτήσει γενιές και γενιές με τη μαγευτική του ιστορία (από 5 ετών).

«Η πεντάμορφη και το τέρας». Η πεντάμορφη Μπελ δε δίνει στάλα σημασία στον ψωνισμένο Γκαστόν που την πολιορκεί, γιατί φροντίζει τον πατέρα της, τον εκκεντρικό Μορίς. Μια μέρα που ο Μορίς χάνεται στο δάσος, φυλακίζεται από το μαγεμένο Τέρας. Η Μπελ τρέχει να τον σώσει και παίρνει τη θέση του στο κάστρο του Τέρατος. Για να λύσει τα μάγια, το Τέρας προσπαθεί να κάνει την Μπελ να το αγαπήσει, αλλά στο τέλος την αφήνει ελεύθερη να γυρίσει στον μπαμπά της με μεγάλη λύπη. Όταν ο Γκαστόν ανακαλύπτει πως το Τέρας διεκδικεί την αγάπη της Μπελ, πολιορκεί το κάστρο μαζί με τους άλλους κατοίκους του χωριού. Η Μπελ τρέχει στο κάστρο για να πει στο τέρας πως τον αγαπά και έτσι τα μάγια λύνονται. Μια μαγευτική ιστορία για την αξία και τη δύναμη της αγάπης (από 5 ετών).

«Μαλλιά κουβάρια». Ένα παραμύθι τόσο ξεκαρδιστικό που θα τραβάς τα μαλλιά σου απ’ τα γέλια. Όταν ο πιο διάσημος – και πιο γοητευτικός βέβαια - ληστής της χώρας, ο Φλιν, πάει να κρυφτεί σε έναν μυστηριώδη πύργο, τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Αιχμαλωτίζεται από τη Ραπουνζέλ, μία πανέμορφη έφηβη με πολλά νεύρα και γύρω στα 25 μέτρα μαγικά χρυσαφένια μαλλιά. Η ασυνήθιστη αυτή δεσμοφύλακας που τόσα χρόνια ψάχνει τρόπο να δραπετεύσει από τον πύργο κάνει συμφωνία με τον όμορφο ληστή και έτσι το αταίριαστο δίδυμο ετοιμάζεται για μια επική απόδραση γεμάτη περιπέτειες. Μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια, ψυχή, γέλιο και μαλλιά… πολλά μαλλιά! (από 5 ετών).
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.