Headlines News :

Πολιτιστικό καλοκαίρι.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012 7:55 π.μ.

Στη Βαρβάρα Χαλκιδικής.

Το 14ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, που θα λάβει χώρα στη Βαρβάρα Χαλκιδικής στις 02/08, 03/08 και 04/08/2012, είναι μια προσπάθεια χρόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας που με μεράκι φροντίζει για την επαφή του τόπου με το “σήμερα” μιας και το χωριό Βαρβάρα βρίσκεται σε ορεινή - δύσκολη - περιοχή. 

Γνωστοί καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια έχουν στηρίξει με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις. Ανάμεσα τους οι Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κούτρας, Χρήστος Θηβαίος, Γλυκερία, Ορφέας Περίδης, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παντελής Θαλλασινός, Νίκος Ζερβουδάκης, Μπάμπης Στόκας, Μελίνα Ασλανίδου, Μαριώ, Χρόνης Αηδονίδης, κ.α.

Φέτος τις συναυλίες θα ανοίξει ο Γιάννης Αγγελλάκας μαζί με τον Γιάννη Χαρούλη την Πέμπτη 02/08.

Στις 03/08 η Χάρις Αλεξίου μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη θα μας ταξιδέψουν από το χθες έως το σήμερα και οι Χαϊνηδες θα κλείσουν την συναυλία της Παρασκευής. 

Το Σάββατο 04/08 οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας θα ολοκληρώσουν το τριήμερο των εκδηλώσεων. 

Η Κυριακή 5/08 είναι αφιερωμένη στα παιδιά με την παράσταση «Ο Γαργαληστής» του Δημήτρη Μπασλάμ, πολλά παιχνίδια, εκπλήξεις και δώρα. 

Επιθυμία και παράκληση είναι η διάδοση του δρώμενου μιας και είναι μια ευκαιρία ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα να απολαύσει το καταπληκτικό κλίμα που προσφέρει η Βαρβάρα (600μ. Υψόμετρο), να αφουγκραστεί τη φύση καθώς και να γευθεί την τοπική κουζίνα. 
Λειτουργεί και ελεύθερο κάμπινγκ. 

Επισημαίνεται ότι το πολιτιστικό τριήμερο δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
Ημερήσια είσοδος 15€.
Είσοδος για όλο το τριήμερο 40€.
Διοργάνωση: Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάρας.
Πληροφορίες: 6944 944 744 / 6976565111.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.