Headlines News :

Ελληνικές σημαίες στο Ισραήλ.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 7:53 π.μ.


Από το Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας.

Μετά τη διήμερη ξενάγηση στην Ιερουσαλήμ, στους Αγίους Τόπους, τη Ναζαρέτ και τη Νεκρά Θάλασσα την περασμένη Πέμπτη το Λύκειο των Ελληνίδων άνοιξε το χορό των παραστάσεων στη Ramla. 

Η πόλη βρίσκεται κοντά στο Tel Aviv. Εκεί σε πολυπληθές κοινό παρουσίασε πρόγραμμα σε ανοιχτό θέατρο εντυπωσιάζοντας τους θεατές. Την περασμένη Παρασκευή ταξίδεψε προς τη Ναζαρέτ και στην πλευρά που κατοικούν Άραβες, φθάνοντας στην αραβική πόλη Zemer. Εκεί έκανε μια ακόμη εμφάνιση στο Culture Palace της πόλης, σε ένα ενθουσιώδες κοινό. Μετά από τις δύο αυτές παραστάσεις το Λύκειο των Ελληνίδων έκανε αίσθηση τόσο στους υπευθύνους του Υπουργείου Πολιτισμού όσο και στο κοινό του Ισραήλ ως προς τον τρόπο που παρουσιάζει την παράδοση της χώρας του. 
Η απόδοση των χορών σε συνδυασμό με τις επιβλητικές φορεσιές και το έμψυχο ώριμο υλικό χαρακτηρίστηκε απ’ όλους ο πλέον αυθεντικός τρόπος έκφρασης. Στη συνέχεια το Σάββατο ξεκουράστηκε και ξεναγήθηκε στη Νεκρά Θάλασσα. Κατόπιν θα δώσει δύο σημαντικές παραστάσεις στα εξαιρετικά θέατρα του Rishon Lezion και του Tel Aviv. Μετά θα εμφανισθεί στα θέατρα του Ashkelon, Hod Hasharon, Haifa και Holon. Αξίζει να αναφερθεί και είναι συγκινητικό το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες που κατοικούν στο Ισραήλ σε διάφορες πόλεις αφού πληροφορήθηκαν την επίσκεψη του Λυκείου των Ελληνίδων έσπευσαν να το παρακολουθήσουν ξεδιπλώνοντας την ελληνική σημαία! Για άλλη μια φορά το Λύκειο Ελληνίδων της πόλης μας κάνει μια σημαντική εξαγωγή πολιτισμού τονίζοντας την παρουσία της Ελλάδας και της Λάρισας.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.