Headlines News :

Μάνος Λοΐζος.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 7:56 π.μ.

Αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη απο τον Στάμο Σέμση.

Στο Kazarma music festival.

Μια μουσική γιορτή για νέα ταλέντα στη λίμνη Πλαστήρα.

Για μία ολόκληρη βδομάδα, πλάι στην λίμνη Πλαστήρα, σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης, κάτω από τον έναστρο ουρανό και με την πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου να μας παρακολουθεί, ετοιμάζουμε μαγικά βράδια με ζωντανή μουσική από νέα ταλέντα στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Hotel & Spa.

Καθημερινά από την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 μέχρι και την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων γιατί η ποιότητα στο χώρο της μουσικής του αύριο ανήκει στους νέους καλλιτέχνες του σήμερα!

Παράλληλα κάθε βράδυ και ένα διαφορετικό μουσικό show από νέους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους. Θέλουμε να υποστηρίξουμε όλα τα νέα ταλέντα.

•Τα high lights του φεστιβάλ θα είναι η συναυλία αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο μια και φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον θάνατό του.

•και την τελευταία βραδιά το αφιέρωμα στον συνθέτη Στάμο Σέμση που θα παραβρεθεί στο φεστιβάλ και θα αποτελέσει μέλος της κριτικής επιτροπής.

Την συναυλία θα πλαισιώσουν όλοι οι νέοι συμμετέχοντες καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του που έχουν ηχογραφήσει οι: Γιώργος Νταλάρας, Έλλη Πασπαλά, Τάνια Τσανακλίδου, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Γιώργος Μαρίνος, Μελίνα Κανά, Αδριάνα Μπάμπαλη κ.α.

Ο Στάμος Σέμσης μάλιστα θα γράψει στον νικητή του φεστιβάλ, δώρο, ένα πρωτότυπο τραγούδι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοένα και αυξάνονται και έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε νέους σόλο καλλιτέχνες και συγκροτήματα από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τα Ιωάννινα, την Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.


info:
* Kazarma music festival.
30 Ιουλίου - 5 Αυγούστου 2012. 
* Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από τον Στάμο Σέμση.
Παρασκεύη 3 Αυγούστου 2012, 9μμ.
Ξενοδοχείο Kazarma Lake Hotel & Spa, στη Λίμνη Πλαστήρα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.