Headlines News :

Υποτροφίες από τη Σχολή Σταυράκου.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 7:54 π.μ.

Για εικοστή συνεχή χρονιά το Μεσογειακό Φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας και η έγκριτη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ προκηρύσσουν την υποτροφία που δίδεται σε υποψήφιο/α με καταγωγή από το νομό Λάρισας και η οποία απονέμεται στη μνήμη του ιδρυτή της Σχολής.

Φέτος η Σχολή Σταυράκου θα δώσει δύο υποτροφίες για φοίτηση στο τμήμα σκηνοθεσίας με τη μόνη διαφορά ότι οι δύο υπότροφοι θα πληρώνουν το κόστος εγγραφής στο αντίστοιχο έτος όπου θα εγγράφονται.

Το κόστος των διδάκτρων θα παραμείνει δωρεάν και για τα τρία έτη των σπουδών. Επίσης για τους επιλαχόντες έχει προβλεφτεί ειδική έκπτωση επί των διδάκτρων. Επιλαχόντες θεωρούνται ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος στη σειρά κατάταξης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα με τα τηλέφωνα επικοινωνίας και απλές φωτοτυπίες του απολυτηρίου Λυκείου, τυχόν διπλωμάτων και οιοδήποτε διακρίσεων τυχόν κατέχουν μέχρι 31 Ιουλίου 2012 ηλεκτρονικά στο skoufaki@ath.forthnet.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Επταλόφου 2 - 4, 17122 Νέα Σμύρνη ΑΘΗΝΑ ( υπ’ όψιν κας Στέλλας Μπελέση). 

Επίσης μπορούν να επισυνάψουν DVD με τυχόν ταινίες που έχουν κάνει.

Η επιλογή των σπουδαστών θα γίνει βάσει βιογραφικού και συνέντευξης η οποία θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.