Headlines News :

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 7:49 π.μ.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συμμετέχει στη διεθνή ηλεκτρονική πλατφόρμα Google Art Project με 159 μοναδικά αντικείμενα από τον Κυκλαδικό, τον Αρχαίο Ελληνικό και τον Αρχαίο Κυπριακό πολιτισμό.

Ανακαλύψτε του πλούσιους αυτούς πολιτισμούς που άνθησαν από την 4η χιλιετία π.Χ. έως τον 6ο αιώνα μ.Χ. μέσα από τα εκπληκτικά μαρμάρινα κυκλαδικά ειδώλια, καθώς και άλλα σπάνια αντικείμενα της Συλλογής από πηλό, γυαλί, χαλκό, χρυσό, άργυρο, λίθο. Το Google Art Project λειτουργεί ως μια ‘εγκυκλοπαίδεια’ τέχνης, όπου Μουσεία όλου του κόσμου προσφέρουν εικόνες, βίντεο και κείμενα για τα εκθέματά τους. Ο ‘επισκέπτης’ μπορεί να δει μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του μερικά από τα πιο σπουδαία αριστουργήματα της τέχνης, μαγευτικές εικόνες σε ένα ταξίδι με όχημα την τεχνολογία της Google που μεταφέρει τους επισκέπτες σ’ όλους τους πολιτισμούς και σε όλα τα άκρα της γης.

Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ευελπιστούμε πως όλο και περισσότεροι χρήστες της πλατφόρμας θα ανακαλύπτουν τις απεριόριστες ικανότητες του ανθρώπου που εκφράζονται μέσα από την τέχνη.

Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.