Headlines News :

Πρεμιέρα Batman.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 22 Ιουλίου 2012 7:56 π.μ.

Στο Κολοράντο.

Άγριο μακελειό με 14 νεκρούς σε πρεμιέρα του Batman στο Κολοράντο!


Ένα τρομακτικό γεγονός συνέβη στο Ντένβερ του Κολοράντο, καθώς ένοπλος μασκοφόρος άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο, σκοτώνοντας τουλάχιστον 14 άτομα, ενώ οι τραυματίες είναι δεκάδες. 

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το γεγονός. Οι τραυματίες, σύμφωνα με τις αρχές, φτάνουν τους 50, ενώ το νεότερο θύμα είναι ένα μόλις εξάχρονο παιδί. Το περιστατικό έγινε στους κινητογράφους Century, που βρίσκονται σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Ορόρα, κατά τη διάρκεια τη μεταμεσονύχτιας (τοπική ώρα) πρεμιέρας. Ένας ύποπτος έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση και δεν υπάρχουν ενδείξεις για δεύτερο δράστη. 

Σύμφωνα με τα τοπικά Media, ένοπλος που φορούσε αντισφυξιογόνα μάσκα έριξε καπνογόνο και στην συνέχεια άρχισε να πυροβολεί τον κόσμο έξω από τις αίθουσες που γινόταν η προβολή. Πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως δεν κατάλαβαν αμέσως πως επρόκειτο για αληθινούς πυροβολισμούς, γιατί νόμισαν πως οι κρότοι έρχονταν από την ταινία που παιζόταν σε διπλανή αίθουσα. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ύποπτος - του οποίου το όνομο δεν έδωσε στη δημοσιότητα - εντοπίστηκε κοντά στον κινηματογράφο. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε επιπλέον οπλισμός.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.