Headlines News :

Ο Μάνος Γαβράς...

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 7:49 π.μ.

Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα Σκανδιναβικής ταινίας.

Ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες έκανε ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει σε σκανδιναβική ταινία. 

Πρόκειται για την οικογενειακή κωμωδία «Sune in Greece», η οποία γυρίζεται σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν στη Ρόδο. Η ταινία είναι βασισμένη σε  ένα παιδικό βιβλίο, το οποίο έχει κάνει εξαιρετικά πολλές εκδόσεις όχι μόνο στις σκανδιναβικές χώρες αλλά και στη Γερμανία.

Τα υπόλοιπα γυρίσματα της πολυδάπανης ταινίας, πέραν της πρωτεύουσας των Δωδεκανήσων, θα πραγματοποιηθούν στη Στοκχόλμη, ενώ ο αγαπημένος  Έλληνας ηθοποιός θα έχει έναν guest ρόλο, αφού πρόκειται να υποδυθεί τον ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου στη Ρόδο που επισκέπτεται η οικογένεια του Sune και αντιμετωπίζει διάφορα ευτράπελα μαζί τους.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια μικρομεσαία οικογένεια Σουηδών, η οποία βρίσκεται απροσδόκητα στην Ελλάδα και στο «Sune in Greece» περιγράφονται οι περιπέτειές της στη Ρόδο. Την ταινία έχει αναλάβει η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής της Σουηδίας και σ’ αυτήν συμμετέχουν διάσημοι Σκανδιναβοί ηθοποιοί.

Το βέβαιο είναι ότι στις τόσο δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα ένα φιλμ ευρείας αποδοχής γυρισμένο σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν στην Ελλάδα και το οποίο θα ταξιδέψει σε όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση.

Ο Μάνος Γαβράς θα επιστρέψει ξανά στην Αμερική στις 21 Ιουνίου 2012, όπου με τον συνεργάτη του Αντώνη Χατζηαντωνά έχουν αναλάβει ως executive και associated producers τη διεθνή ταινία «Battler».
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.