Headlines News :

Οι τελευταίοι μήνες της ζωής του Andy Whitfield.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 7:52 π.μ.


Ο Andy Whitfield έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 39 ετών. Όμως πριν πεθάνει ο ηθοποιός της τηλεταινίας “Spartacus: Blood and Sand” έφτιαξε ένα ντοκιμαντέρ, όπου μοιράζεται τους τελευταίους μήνες της ζωής του. 



Όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από λέμφωμα non-Hodgkin, ένα σπάνιο είδος καρκίνου, ο Whitfield πρότεινε στην υποψήφια για Όσκαρ σκηνοθέτιδα Lilibet Foster να καταγράψει την καθημερινότητά του, καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του προσαρμόζοντας στη νέα πραγματικότητα. 

Μπορεί ο Andy να πέθανε 1,5 χρόνο μετά τη διάγνωση, ωστόσο κατάφερε να ολοκληρώσει το ντοκιμαντέρ, που τιτλοφορείται "Be Here Now". 


Πρόκειται για μια καταγραφή του χρονικού της εξέλιξης της αρρώστιάς του και τις παραδοσιακές ιατρικές αλλά και εναλλακτικές λύσεις που αναζήτησε προκειμένου να βρει μία αποτελεσματική θεραπεία. 

Δίνει, επίσης, και μία εικόνα για τον ισχυρό δεσμό που είχε με τη σύζυγό του Vishti και την αγάπη του για τις δύο κόρες τους. 

Το χιούμορ, το θάρρος, η αισιοδοξία και η προσαρμοστικότητα ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά του αδικοχαμένου Andy Whitfield, που ως πραγματικός Σπάρτακος πάλεψε για τη ζωή του με όλες τις δυνάμεις του. 


Η Foster και η οικογένεια του αυστραλού ηθοποιού ελπίζουν ότι μέσα από το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ θα εμπνεύσουν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις, ενώ ταυτόχροναθα συμβάλουν με τα έσοδα από το "Be Here Now" στην έρευνα για τον καρκίνο. 
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.