Headlines News :

Salsa Beach Splash Festival

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 7:45 π.μ.

24 - 30 Ιουλίου 2012.
Šibenik, Croatia
Solaris Beach Resort.


To LA Travel, με αφορμή το Salsa Beach Splash Festival και με τη συμμετοχή των Ιατροπούλου Χριστίνα και Κωτσίδου Ελένη, διοργανώνει 9ήμερη εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές
9 ημέρες γεμάτες χορό, διασκέδαση και πολλά όμορφα μέρη. Ευπρόσδεκτοι όλοι… και όσοι δεν χορεύουν??… ευκαιρία να μάθουν!!

Το Salsa Beach Splash είναι ένα φεστιβάλ, οργανωμένο μέχρι την τελευταία παραμικρή λεπτομέρεια.

Τέλεια τοποθεσία - πολυτελές θερινό θέρετρο σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Αδριατικής.

Καλοκαίρι !! Συμβαίνει στη μέση του καλοκαιριού, το οποίο σημαίνει ότι θα έχει την κατάλληλη θερμοκρασία για να κάνετε τις βουτιές σας, την ηλιοθεραπεία σας και να διασκεδάζετε για 1 ολόκληρη εβδομάδα!!


Και όλα αυτά σε ένα μέρος - ΤΑ ΠΑΝΤΑ συμβαίνουν στο ίδιο μέρος - μπορείτε να χορέψετε, να παρακολουθήσετε μαθήματα, parties, να διασκεδάσετε στα hot-spots, να χορέψετε, να χορέψετε λίγο ακόμα, να χορέψετε στην πισίνα, να χορέψετε στην παραλία, να χορέψετε στη θάλασσα, να πιείτε μερικά cocktails και σφηνάκια, να ξαναχορέψετε, να φάτε αν βρείτε χρόνο ή να κοιμηθείτε αν είστε τρελλοί και θέλετε να χάσετε όλα τα υπόλοιπα τέλεια happenings!!


Workshops - 50 workshops για όλα τα επίπεδα, από τους αρχάριους μέχρι τους πολύ προχωρημένους, όλοι θα έχουν κάτι να μάθουν. Γυναίκες και άντρες, νέοι και λιγότερο νέοι, ελάτε να βελτιώσετε τις χορευτικές σας ικανότητες!!


Καταπληκτικοί δάσκαλοι - δεν υπάρχουν workshops χωρίς δασκάλους, και έχουμε μια λίστα που θα σας κάνει να έρθετε, να μείνετε και να μη θέλετε να φύγετε - ποτέ! Ρίξτε εδώ μια ματιά: http://www.salsabeachsplash.com/instructors-and-performers


Parties - 9 parties που θα διαρκέσουν μέχρι την ανατολή του ηλίου, και ένα hot-spot για να γεμίζει το χρόνο σας καθώς θα περιμένετε για περισσότερα parties! 2 dance floors και μια λίστα από τους καλύτερους international DJs που θα σας κρατούν σε κίνηση όλη μέρα και όλη νύχτα!
Pool party - ε ναι!!! Αδύνατο να έρθετε σε θερινό θέρετρο με 8 πισίνες και να μην υπάρχει ένα pool party! Πλατσούρισμα καθ'όλη τη διάρκεια. ;)


Υπάρχουν πολλά μα πάρα πολλά ακόμα, τόσα πολλά που δεν υπάρχει αρκετός χώρος εδώ! :) Μεταβείτε λοιπόν στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ για να ενημερωθείτε για τα πάντα και καλή σας διασκέδαση ;)


Για να σας γλυκάνουμε λίγο ακόμα, μπορείτε να προμηθευτείτε τα full pass ή party pass χρησιμοποιώντας το PROMO CODE μας και να έχετε έκπτωση 5% στην εγγραφή σας!


PROMO CODE: CHRISELEN


Για να χρησιμοποιήσετε το promo code απλά πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα, κάνετε εγγραφή και εισάγετε τον κωδικό - αυτό ήταν! Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Κιν: 0030 6982910725 (Χριστίνα)
        0030 6972156652 (Ελένη)
E-mail: iatropoulouchri@gmail.com

             elenitsabb@hotmail.com


Για πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή:

LA Travel, Παναγούλη 27 – 3ος όροφος.
Τηλ :  2410 555689

fax. :   2410 555811

Κιν.:   0030 6945750666




Μείνετε συντονισμένοι και τα καλύτερα έρχονται!!!


See you at the beach!!! ;)
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.