Headlines News :

Όταν (η) Katrakylontas συναντήσαμε τη Νάνσυ…

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 7 Μαΐου 2012 4:15 μ.μ.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012, 9μμ.
Η Katrakylontas Productions παρουσιάζει τη φοιτητική κωμωδία ΠΑ.ΠΑ.ΡΗ.Α.
Είσοδος Ελεύθερη. 

Χορηγός επικοινωνίας: artandcity.gr

Ενώ η ζωή του Αλέξανδρου και του Πάτροκλου δείχνει να ακολουθεί τους μονότονους ρυθμούς της φοιτητικής συγκατοίκησης, η έμπνευση του δεύτερου να αρχίσει γυμναστική επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους φίλους του. Ο ιδιόρρυθμος φίλος του Πάτροκλου, Διονύσης θα σπεύσει να συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο και παρά τις όποιες διαφορές τους να λύσουν το πρόβλημα του πρωταγωνιστή. Καθοριστική θα είναι η συμβολή του πρώην ομοιοπαθούντα, Ιορδάνη , τον οποίο οι 3 φίλοι θα αναζητήσουν στο απόκρημνο Τσεπέλοβο.

Θα έχει αίσιο τέλος η προσπάθειά τους;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαρκέσει σαράντα περίπου λεπτά.

Και katrakylontas στη δίνη της μυθοπλασίας, θα συναντήσουμε τη Νάνσυ (Σπετσιώτη) σε τέσσερα «μικρού μήκους» αποσπάσματα. Κι επειδή είμαστε από τη φύση μας περίεργοι, θα μπούμε στον πειρασμό να τη ρωτήσουμε…για να στηθεί κάπως έτσι ένας αυτοσχεδιαστικός «μικρού μήκους» διάλογος που θα μας χαρίσει μια γεύση από την αθέατη πλευρά της 7ης τέχνης.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια του 9ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Φοιτητικού Θεάτρου, που διοργανώνεται ύστερα από πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των φοιτητικών θεατρικών ομάδων της Λάρισας (Θεατρική Ομάδα Ιατρικής και Βιοχημείας και θεατρική ομάδα «Κολάζ» του ΤΕΙ Λάρισας), και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Λαρισαίων και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Επιστημών Λάρισας.

Είσοδος ελεύθερη
Σας περιμένουμε…
Την Τρίτη 22 Μαΐου, στις 21:00.
Ρούσβελτ 59, στο Χατζηγιάννειο.



Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.