Headlines News :

Δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά μας.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 20 Μαΐου 2012 7:53 π.μ.


Περνούμε το χρόνο μας δημιουργικά, μαζί με τα παιδιά μας, στο ευχάριστο κλίμα του Pantheon Plaza. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

22/5 & 26/6: Εργαστήριο χειροτεχνίας!
Χρησιμοποιώντας χαρτί, χρώματα και πρωτότυπα υλικά στο εργαστήριο χειροτεχνίας κατασκευάζουμε υπέροχα διακοσμητικά αντικείμενα!

24/5 & 28/4: Οι μικροί μάγειρες!
Ξεκαρδιστικοί μάγειρες έρχονται στο Pantheon Plaza και μας «σερβίρουν» τις υπέροχες συνταγές τους από… πλαστελίνη! Κατασκευάζουμε μαζί τους μοναδικά, πολύχρωμα «γεύματα»!

26/5 & 30/6: Κατασκηνωτικά παιχνίδια!
Τα ομαδικά παιχνίδια της κατασκήνωσης ίσως είναι μια από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες! Στην παιδική χαρά του Pantheon Plaza το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ!

29/5 & 3/7: Face Painting και καλοκαιρινά Tattoos!
Οι αστείοι καλλιτέχνες με τον εξοπλισμό τους, τα χρώματα, τα πινέλα και τα glitter φτάνουν στο Pantheon Plaza για να μας μεταμορφώσουν σε ότι εμείς επιλέξουμε και να κάνουμε πολύχρωμα καλοκαιρινά τατουάζ!

31/5 & 5/7: Τα ταξίδια της φαντασίας μας!
Χρησιμοποιώντας τη φαντασίας μας ταξιδεύουμε σε μέρη μαγικά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι. Όλος ο κόσμος μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε! Επιστρέφοντας από το ταξίδι μας κατασκευάζουμε καρτ ποστάλ από τα μέρη που επισκεφθήκαμε!

2/6 & 7/7: Καλοκαιρινά παιχνίδια!
Το καλοκαίρι έφτασε και εμείς διασκεδάζουμε με «δροσιστικά» παιχνίδια! Κατασκευάζουμε μαζί «βόμβες» νερού και η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ! Η περιπέτεια ξεκινάει στην παιδική χαρά του Pantheon Plaza!

5/6 & 10/7: Εργαστήριο σαπουνόφουσκας!
Λατρεύουμε τις σαπουνόφουσκες που βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη μέσα από το καταπληκτικό εργαστήριο! Μπαίνουμε μέσα στην τεράστια σαπουνόφουσκα και τραβάμε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες!

7/6 & 17/7: Οι μπαλονοκατασκευές του ξωτικού!
Το σκανδαλιάρικο ξωτικό του καλοκαιριού μας προσκαλεί σε μια μεγάλη γιορτή με χορό, τραγούδι και πολύχρωμα μπαλόνια! Μαθαίνει σε όλους μας πώς να φτιάχνουμε αστείες μπαλονοκατασκευές!

19/6: Ζωγραφίζουμε με δακτυλομπογιές!
Παίρνουμε μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό χορού! Όλοι πρέπει να χορέψουμε αν θέλουμε να συμμετέχουμε στο εργαστήριο ζωγραφικής! Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει…και ξεκινάμε!

Pantheon Plaza
4ο χλμ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή, Λάρισα
συμμετοχή ελεύθερη

Πηγή: www.forfree.gr
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.