Headlines News :

5η Θερινή Ακαδημία Τέχνης στο Βόλο

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 7:54 π.μ.


Το καλοκαίρι του 2012 θα λειτουργήσει και πάλι η Θερινή Ακαδημία Τέχνης στο Ωδείο Φουντούλη, σε συνεργασία με την International Art Academy. 

Φέτος το πρόγραμμα της Θερινής Ακαδημίας Τέχνης είναι ακόμα πιο πλήρες και πλαισιώνεται από ατομικά και ομαδικά μαθήματα για κάθε επίπεδο, σεμινάρια, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις απ’ όλο το φάσμα των τεχνών (μουσική, λογοτεχνία, χορός, θέατρο, εικαστικά, κα). Στόχος της Θερινής Ακαδημίας είναι να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να καλύψουν τα κενά τους, να προχωρήσουν με ταχύτερο ρυθμό στις σπουδές τους, να προετοιμαστούν για κάθε είδους εξετάσεις, διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, κλπ. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη και σε συνεργαζόμενους φορείς και χώρους της International Art Academy σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και α πευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, καθηγητές, καλλιτέχνες και φιλότεχνους κάθε ηλικίας που θέλουν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των καλοκαιρινών διακοπών. Η διδασκαλία γίνεται από διακεκριμένους καθηγητές και συνεργάτες της Διεθνούς Ακαδημίας Τεχνών, με εγγυημένη ποιότητα και με διεθνές κύρος. 

Η διάρκεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων διαφέρει ανάλογα με την ειδικότητα και περιλαμβάνει: – Ταχύρρυθμα Μαθήματα και Προγράμματα Σπουδών. – Προετοιμασία για κάθε είδους εξετάσεις ή εκδηλώσεις. – Προετοιμασία για πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς. Υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης: Βεβαίωσης ή Πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών (Certificate, Bachelor, Master, Doctorate) από την International Art Academy.

Η International Art Academy είναι ένας διεθνής οργανισμός επιμόρφωσης, σπουδών, εξετάσεων και πιστοποίησης σε 500 ειδικότητες που σχετίζονται με τις Τέχνες. Η Διεθνής Ακαδημία Τεχνών έχει παραρτήματα, εξεταστικά κέντρα και εκπροσώπους σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. 

www.artsociety.gr 
www.artsociety.gr/artacademy 
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: Αντωνοπούλου 17, 1ος όροφος, Βόλος τηλ. 6909127982, ώρες: 10:30 – 14:00, 17:30 – 21:30 μμ e-mail: info@foudoulis.gr

Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.