Headlines News :

Το 4ο Artfools Video Festival ταξιδεύει.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 7:56 π.μ.

Σε κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας. 

Το 4ο artfools video festival ξεκίνησε το ταξίδι του στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας με πρώτο σταθμό το 2ο Ψηφιακό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Αθήνας, το οποίο και θα έχει ειδικό αφιέρωμα στο 4ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας, το γνωστό πλέον 4ο artfools video festival.
Την Παρασκευή  25 Μαίου το βράδυ, οι βραβευμένες ταινίες του artfools θα προβληθούν στον πολυχώρο « favorite» στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια.
Κατά τη διάρκεια των προβολών θα γίνει αναφορά στο Νεανικό Φεστιβάλ της Λάρισας και κυρίως στην προκήρυξη του 5ου Νεανικού Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας που έχει ήδη ανακοινωθεί  για το 2ο δεκαήμερο Φεβρουαρίου 2013, στο site του Φεστιβάλ artfoolsvideofestival.gr  και οι συμμετοχές ελληνικές και διεθνείς έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν.
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου 2012.
Εξ΄ άλλου στο ίδιο Φεστιβάλ προκρίθηκε και θα προβληθεί στο διαγωνιστικό μέρος η ταινία παραγωγή artfools, «το μοιρολόι» του Λαρισαίου  δημιουργού, Αποστόλη Σδράλλη.
Επόμενος σταθμός του 4ο  artfools video festival ο Βόλος και συγκεκριμένα το Ωδείο Φουντούλη με το οποίο είναι σε επικοινωνία η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.