Headlines News :

Μουσικές βραδιές στο Μύλο...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 7:50 π.μ.


Χορηγός Επικοινωνίας το artandcity.gr

Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα
Μουσική, χορό, τραγούδι και θέατρο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Λαρισαίοι για ακόμα μια φορά στις 10 το βράδυ στο «Μύλο 1927». Ο Μέμος Μπεγνής, ο Δημήτρης Βλάχος, η Χριστίνα Πομόνη και η Στεργία Μιχαήλου έρχονται να παρουσιάσουν ένα σόου που τιτλοφορείται «Κόντρα»... και πάει κόντρα σε όλα όσα θλίβουν και αγχώνουν τον κόσμο. Γενικά πάει κόντρα στην εποχή.
Μία αγαπημένη παρέα ηθοποιών ένωσε τις δυνάμεις της και ερμηνεύει τραγούδια του χθες και του σήμερα, παρουσιάζει έξυπνες ατάκες, διαλόγους με χιούμορ και σκορπά το γέλιο.

Πέμπτη 19 Απριλίου

Ο Απόστολος Φωτιάδης και ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Φωτιάδης θα ταξιδέψουν το λαρισαϊκό κοινό σε νοσταλγικά και ονειρικά μονοπάτια της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Όλα εσύ». Οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στις 10 το βράδυ, ερμηνεύοντας πέρα από τα δικά τους και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών της παλαιότερης και νεότερης μουσικής σκηνής. Μαζί τους σε αυτή τη μουσική περιπλάνηση η Ηλέκτρα Φωτιάδη στη φωνή και οι συνοδοιπόροι μουσικοί Γιάννης Κατσανούλης (κιθάρες), Βασίλης Λιάκος (μπάσο), Νίκος Τσιντζιλώνης (τύμπανα), Παναγιώτης Σδράλης (μπουζούκι), Κώστας Κωστούλης (σαξόφωνο/ κλαρίνο), Ευθύμιος Δούκας (φλάουτο). Στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο ο Δημήτρης Φωτιάδης. Η είσοδος θα είναι 10 ευρώ και θα δίνεται δώρο το cd «Όλα εσύ».

Παρασκευή 20 Απριλίου
Η Λουκία Βαλάση ερμηνεύει Βασίλη Τσιτσάνη μαζί με τον Φώτη Θεοδωρίδη. H Λουκία Βαλάση μια νέα ερμηνεύτρια, συνθέτρια, στιχουργός και σολίστ στο σαντούρι έχει συνεργαστεί με αξιόλογους τραγουδιστές και συνθέτες όπως Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Γιώτα Νέγκα, Παιδιά της Πάτρας, Dilek koc, Gyspy Balkan, Γιώργο Θεοφάνους κ.ά. Ο Φώτης Θεοδωρίδης ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Απέναντι» είναι στο χώρο του τραγουδιού από το 1990. Έχει συνεργαστεί με την Μελίνα Κανά, τη Λιζέτα Καλημέρη,το Βασίλη Λέκκα, την Μελίνα Ασλανίδου κ.ά. Η ορχήστρα «Βασίλη Τσιτσάνη» θα βρίσκεται στη Λάρισα στη μουσική σκηνή του «Μύλου 1927».Το πρόγραμμα επιμελείται ο Σάκης Κοντονικόλας.

Σάββατο 21 Απριλίου
Ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα με ιδιαίτερο ήχο και μοναδική αισθητική «Οι Μπλε» θα εμφανιστεί στις 10 το βράδυ.
Τα τραγούδια τους: «Φοβάμαι», «Νιώθω ενοχές», «Πιάνω φωτιά», «Τον ίδιο το Θεό»,« Κόκκινο φιλί», «Δεν Θέλω», «Μια φορά κι ένα καιρό» και πολλά άλλα... ακούγονται με διαχρονική συνέχεια.
Οι «Μπλε» είναι μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη του συγκροτήματος αποτελούν ο Γιώργος Παπαποστόλου (manager, σύνθεση, φωνή, φωνητικά), ο Γιώργος Παρώδης (στίχοι), η Νατάσα Αλεξίου (βιολί) και η Τζώρτζια Κεφαλά (φωνή).

Συνολικά, οι «Μπλε» χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ, ενώ ταυτόχρονα σημείωσαν αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.