Headlines News :

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 24 Απριλίου 2012 7:53 π.μ.

+ STREETWISE + PSYCOREPATHS + SOUNDKRASH
Σάββατο 12 Μαίου 2012, 9:00μμ.
Stage Club, Ήρας & Φιλίππου, Λάρισα.
Είσοδος 5€.
H TRUE TO THE GAME παρουσιαζει:
τους ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για 1η φορα στη Λαρισα!!!


Μαζι τους 3 μπαντες της εγχωριας hardcore σκηνης:

STREETWISE απο Λαρισα
PSYCOREPATHS απο Κερκυρα
SOUNDKRASH απο Αθηνα.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ:
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1985 σαν μια προσωπική ανάγκη των μελών του να διαδώσουν τα συναισθήματα και τις ιδέες τους σε ένα μεγαλύτερο κοινό από αυτό που εκφράζει μια μπάντα που παίζει σε πρόβες.
'Εδωσαν την πρώτη τους συναυλία σε ένα σχολείο υπό κατάληψη με επιτυχία.
Συνέχισαν να κάνουν συναυλίες σε σχολεία και φεστιβάλ έτσι ώστε το Μάρτιο του '87 κατάφεραν να κυκλοφορήσουν το πρώτο του demo με τίτλο "Άρρωστος κόσμος".
Η κυκλοφορία αυτή περιείχε δέκα τραγούδια και μόνο 40 αντίτυπα κυκλοφόρησαν στο ιστορικο Art Nouveau.
Τρεις μήνες αργότερα ένα δεύτερο demo κυκλοφόρησε με τον τίτλο "ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ" με 19 τραγούδια, στην τότε δυτική Γερμανία σε 500 αντίτυπα τα οποία εξαντλήθηκαν.
Αμέσως μετά ένα τρίτο split demo αυτη τη φορα μαζί με τους "Stress" έκανε την εμφάνισή του με μεγάλη επιτυχία.
Τότε αποφάσισαν να γίνουν επαφές έτσι ώστε να βγει ένα 7'' ΕP πράγμα το οποίο και έγινε τον Ιούνιο του '89 από την "Wipeout Records" σε μια περιορισμένη έκδοση 580 αντιτύπων τα οποία εξαντλήθηκαν αμέσως επίσης. 'Ηταν ο πρώτος HC δίσκος που βγήκε στην Ελλάδα μιας και ως τότε τα περισσότερα συγκροτήματα της σκηνής έπαιζαν καθαρό punk.
Την άνοιξη του '90 μπήκαν στο στούντιο ηχογραφώντας καινούργια τραγούδια για το πρώτο τους LP "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ" και το οποίο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του ιδιου ετους.
Μετά από μια αναρίθμητη σειρά συναυλιών, το φθινόπωρο του '91 κυκλοφόρησε το δεύτερό τους LP με τίτλο "ΕΝΑΝΤΙΑ", ενώ το '96 κυκλοφόρησε η τελευταία τους δουλειά σε βυνίλιο, το single "E".
Ακολούθησαν περισσότερες συναυλίες με αποκορύφωμα αυτή στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο του 1998. 'Ενα μικρό διάλειμμα αλλά ...
                                                     ...the battle continues.

Streetwise:
George "Streetwise" Papadopoulos - Guitar, vocals.
Antonis Kodros - Vocals.
George Chouscky - Drums.
Sofoklis - Bass.

PSYCOREPATHS:
Οι PSYCOREPATHS δημιουργήθηκαν τα τέλη του 2004 από τον Σπύρο (xThug15x) και μερικούς φίλους στην Κέρκυρα. Καθώς τα χρόνια πέρασαν και ωρίμασαν μουσικά και στιχουργικά, άλλαξε και το μουσικό τους ύφος. Έτσι το υβριδικό hardcore που έπαιζαν εξελίχθηκε σε ένα μοντέρνο μεταλλικό, δημιουργώντας ταυτόχρονα και μια σταθερότητα στο line up της μπάντας που παραμένει ως έχει μέχρι και τώρα. Οι PSYCOREPATHS έχουν διοργανώσει και παίξει σε πολλά shows ανά την Ελλάδα ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως: Rotting Christ, Septic Flesh, Tankard(GER), WEB, Eden Demise, Vendetta(BG), Redound(BG), Aherusia, Overgarven, Show Your Face, Antidrasi,Vodka Juniors και πολλά άλλα.
LINE UP:
XTHUG15X (SPIROS G.)- VOCALS
GREG D. - DRUMS
FOTIS K. - BASS
NIK L. – GUITAR 

Soundkrash:
Οι Αθηναίοι Soundkrash είναι μια hardcore/metal μπάντα που δημιουργήθηκε το 2010 και είναι επηρρεασμένη από τον αμερικάνικο ήχο και από μπάντες όπως Throwdown, Pantera, Earth Crisis κλπ. Αποτελούνται απο τους:
-Nick Zografos (Vocals)
-Dimitris Jack Tz (Guitars)
-Chris Kyminos (Guitars)
-Stathis Prapas (Bass Guitar)
-Konstantinos Tsam (Drums).
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.