Headlines News :

Σεμινάριο ορχήστρας - χορωδίας στο Βansko από το ΣΩΛ...

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 13 Απριλίου 2012 7:47 π.μ.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ - ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΤΟ BANSKO ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. 
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Το 3ο σεμινάριο του BANSKO (Καλοκαίρι 2012) αποτελεί τη συνέχεια του 2ου θερινού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην ίδια πόλη το καλοκαίρι του 2011.
Πρόκειται για μια κίνηση εξωστρέφειας του Σ.Ω.Λ. στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας του με φορείς, σύνολα και ιδιώτες μουσικούς (μαέστρους, μουσικούς, εκτελεστές και χορωδούς).
Μέσα σε λίγες μέρες ατομικής και ομαδικής οργανωμένης εργασίας των συμμετεχόντων του σεμιναρίου, δημιουργούνται μουσικές παραγωγές ικανές να εντυπωσιάσουν το κοινό αλλά πολύ περισσότερο τους εκτελεστές – μαθητευόμενους. Ταυτόχρονα αποτελούν το καλύτερο δυνατό παιδαγωγικό έναυσμα για τη σοβαρότερη ενασχόληση με κάθε τομέα της μουσικής θεωρίας και πράξης, ειδικά στις ηλικίες κάτω των 18 ετών στις οποίες κατεξοχήν απευθύνεται.
Το σεμινάριο του Μπάνσκο αποτελεί και μια ευκαιρία για τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά μια φίλη χώρα, τη Βουλγαρία, με μεγάλη ιστορία στις τέχνες και πολύ υψηλό επίπεδο στα πολυάριθμα μουσικά της σύνολα, πραγματοποιώντας ξεναγήσεις και συναυλίες, ώστε να έρθουν σε επαφή και με το κοινό της γείτονος χώρας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 6-9 Ιουλίου και απευθύνεται σε μέλη χορωδιών και σπουδαστές  οργάνων ορχήστρας (επίπεδο τουλάχιστον Α Κατωτέρας). Διδάσκουν οι Δ. Δημόπουλος (ορχήστρα) Ν. Στ.Ευθυμιάδης και Γ. Γράμψας (παιδική και μικτή χορωδία).Η τελική συναυλία του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών της Μουσικής Ακαδημίας της Σόφιας υπό την αιγίδα της Ελληνικής πρεσβείας στη Σόφια. Το κόστος συμμετοχής είναι 150 € για τους μαθητές του ΣΩΛ ,ι 165 € για άλλους συμμετέχοντες  και 180 € για τους συνοδούς.(περιλαμβάνει μεταφορά, διαμονή,και διατροφή σε ξενοδοχείο 4*) Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους και ό,τι άλλο χρειάζεται.(πληροφορίες στη γραμματεία Σ.Ω.Λ. τηλ. 2410670917).
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.