Headlines News :

ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ: ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 10:54 π.μ.

Στο Δεύτερο Πρόγραμμα.
Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 συναντά τους Έλληνες δημιουργούς. Τα τραγούδια, οι συνθέσεις, η ιστορία και οι απόψεις των Ελλήνων δημιουργών φιλοξενούνται στα studio της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Η εβδομάδα από τη Δευτέρα 12 έως και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 είναι αφιερωμένη στον συνθέτη Νίκο Ξυδάκη.

Από Δευτέρα έως και την Κυριακή, ανάμεσα στις εκπομπές του ημερήσιου προγράμματος, στις ώρες 10.00, 13.00, 16.00 και 18.00, θα ακούγονται επιλεγμένα τραγούδια από τα χρόνια της δισκογραφικής παρουσίας του Νίκου Ξυδάκη στην ελληνική μουσική.
Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, 20.00 με 22.00, στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, οι ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος 103,7 συναντούν τον Νίκο Ξυδάκη. Μαζί του οι: Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Μιχάλης Πορφύλης (τσέλο), Δημήτρης Χουντής (σαξόφωνο), Γιώργος Διαμαντόπουλος (πλήκτρα) και Γεωργία Νταγάκη (τραγούδι), ακολουθώντας τη μουσική διαδρομή του Νίκου Ξυδάκη από την «Εκδίκηση της Γυφτιάς» και το «Πρώτο Βράδυ στην Αθήνα» μέχρι τη τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Rue Lepsius - Μουσική Προσωπογραφία του Κ.Π.Καβάφη».
Η μουσική συνάντηση της Πέμπτης θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και, μέσω διαδικτύου, από την υπηρεσία webtv στο www.ert.gr/webtv

Επιμέλεια αφιερώματος: Γιώργος Μητρόπουλος.
πηγή: deytero.gr
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.