Headlines News :

Συναυλία για το Γιάννη Μαρκόπουλο...

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 6:06 μ.μ.


Mεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο έργο του Γιάννη Μαρκόπουλου διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη την Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της μεταπολεμικής Ελλάδας, ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος θα παρευρεθεί στην πόλη μας.
Θέλουν με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν ένα σπουδαίο καλλιτέχνη του οποίου όλη η δημιουργία είναι στραμμένη προς το μέλλον, σε ρήξη με όλους τους εμπορικούς κομφορμισμούς, ανοιχτή στις πιο καινούριες συνεισφορές, στα πιο πειστικά επιτεύγματα της σύγχρονης τέχνης και παράλληλα είναι εμπνευσμένη απ’ ό,τι πιο ζωντανό έχει η παράδοσή μας. Να ανοίξουν τον επικοινωνιακό άξονα μεταξύ του κοινού της πόλης και ενός σπουδαίου δημιουργού και πνευματικού ανθρώπου που με όλο του το έργο υπηρέτησε και υπηρετεί με συνέπεια, ευαισθησία και μοναδικότητα τη βασική αρχή πως η τέχνη οφείλει να είναι ηγήτορας ιδεών σε κάθε πλάνο που δημοκρατικά σχεδιάζεται για τον πολιτικό και κοινωνικό μας βίο μέσα σ’ ένα κόσμο που υπομονετικά περιμένει τη μεταμέλειά μας, τη συναίνεσή μας και εν τέλει την ελπιδοφόρα ελληνική μας αναγέννηση.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.