Headlines News :

«ΚΙΡΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΡΑΜΠΑ»

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 7:45 π.μ.


Ένα ξεχωριστό παραμύθι για παιδιά παρουσιάζει η ομάδα  “Μίνθη” τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα που θα ενισχύσουν το Σύλλογο «Φλόγα» που στηρίζει παιδιά με καρκίνο. Το παραμύθι ΄χει τον τίτλο  ‘’Κιρικού και η κακιά μάγισσα Καραμπά’’. Ο μικρός ήρωας της Αφρικής Κιρικού, έγινε γνωστός στην Ευρώπη από τον μετρ του παιδικού κινηματογράφου Michele Ocelo και ζωντανεύει με την Ολυμπία Παπαδημητρίου και την χοροθεατρική της ομάδα Μίνθη.
Έξι χορευτές – ηθοποιοί και ένας μουσικός μάς μεταφέρουν σ’ ένα αφρικάνικο χωριό, γνωρίζοντας παραδοσιακούς αφρικάνικους χορούς, ρυθμούς και τραγούδια και παρακολουθώντας τον ‘’διαφορετικό’’ Κιρικού να νικάει το κακό και να φέρνει την ευτυχία στο χωριό του.

Προφίλ της παράστασης:
Χορογραφία- σκηνική επιμέλεια: Ολυμπία Παπαδημητρίου.
Χορεύουν: Τόνια Λυσίτση, Ολυμπία Παπαδημητρίου, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μαρία Στεφανίδου, Βίβιαν Τσουρβάκα.
Στα κρουστά: Ντίνος Μάνος.
Κοστούμια: Σάσα Κουτσουδάκη.
Σκηνικά: Σπύρος Διβόλης

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων. Η έναρξη θα γίνει στις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας 26 Μαρτίου και η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της «Φλόγας». Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας


Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.