Headlines News :

Ταινίες της Εβδομάδας (22.03.2012 - 28.03.2012)

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 4:23 μ.μ.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου... 
Οι ταινίες και το πρόγραμμα παρακάτω: 

ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ
Στο αγγλόφωνο ντεμπούτο του ο Σουηδός Ντάνιελ Εσπινόζα (Easy Money) σκηνοθετεί τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον και τον Ράιαν Ρέινολντς σε μια καταιγιστική περιπέτεια δράσης σε σενάριο του Ντέιβιντ Γκούγκενχαϊμ. Ένας νεαρός πράκτορας της CIA (Ράιαν Ρέινολντς) πρέπει να μεταφέρει έναν επικίνδυνο εγκληματία, πρώην πράκτορα της CIA (Ντένζελ Ουάσινγκτον) σε άλλον ασφαλή προορισμό έπειτα από επίθεση που δέχονται στο κρησφύγετο όπου αρχικά βρίσκονταν… και η ανταλλαγή πυρών και οι καταδιώξεις που ακολουθούν είναι απλώς ασύλληπτες!

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα
Πρωταγωνιστούν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ράιαν Ρέινολντς, Βέρα Φαρμίγκα
Κατηγορία: Δράσης
Διάρκεια: 115'
Επίσημος Τίτλος: SAFE HOUSE

TrailerSafe House



Μυστηριώδης Εξαφάνιση
Η Τζιλ Πάρις επιστρέφει στο σπίτι της έπειτα από τη νυχτερινή της βάρδια και ανακαλύπτει πως η αδελφή της έχει εξαφανιστεί. Η ίδια η Τζιλ υπήρξε θύμα απαγωγής στο παρελθόν ενός serial killer, απ’ τον οποίο όμως κατέφερε να ξεφύγει, και πιστεύει πως η αδελφή της έχει πέσει θύμα του ίδιου δολοφόνου. Αναφέρει την εξαφάνιση στην αστυνομία, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η Τζιλ έχει λίγες ώρες μπροστά της μέχρι το ξημέρωμα, για να βρει την αδελφή της ζωντανή...
Σκηνοθεσία: Χέιτορ Ντάλια
Πρωταγωνιστούν: Αμάντα Σέιφριντ, Τζένιφερ Κάρπεντερ, Γουές Μπέντλεϊ, Σεμπάστιαν Σταν, Ντάνιελ Σαντζάτα, Μάικλ Πάρ

Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 95΄
Επίσημος Τίτλος: Gone
Trailer: Gone




Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ
Το 1989 η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Μαρία Ρόσι (Σούζαν Κρόουλι) η οποία ομολογούσε πως είχε δολοφονήσει άγρια τρία άτομα. 20 χρόνια μετά, η κόρη της η Ιζαμπέλα (Φερνάντα Αντράντε) προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ. Για το σκοπό αυτό, πηγαίνει στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα της Ιταλίας για τους Ψυχοπαθείς Εγκληματίες, όπου νοσηλεύεται η μητέρα της, προκειμένου να ανακαλύψει αν είναι ψυχασθενής ή δαιμονισμένη. Όταν προσλαμβάνει δύο νεαρούς εξορκιστές (Σάιμον Κουόρτερμαν & Ίβαν Χέλμουτ) για να θεραπεύσουν τη μητέρα της χρησιμοποιώντας «ανορθόδοξες» μεθόδους εξορκισμού, συνδυάζοντας την επιστήμη με τη θρησκεία, έρχονται αντιμέτωποι με το απόλυτο κακό με τη μορφή τεσσάρων δαιμόνων που έχουν υπό την απόλυτη κυριαρχία τους τη Μαρία.
Σκηνοθεσία: Ουίλιαμ Μπρεντ Μπελ
Πρωταγωνιστούν: Φερνάντα Αντράντε, Σάιμον Κουόρτερμαν, Ίβαν Χέλμουτ, Σούζαν Κρόουλι
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 83'
Επίσημος Τίτλος: THE DEVIL INSIDE

Trailer: The Devil Inside


ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ  
Από τα ερείπια ενός μέρους που κάποτε ήταν γνωστό ως Βόρεια Αμερική έχει αναδυθεί το έθνος της Πάνεμ, μια λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες επαρχίες. Η Κάπιτολ είναι σκληρή και αμείλικτη και κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση.
Για την δεκαεξάχρονη Κάτνις Έβερντιν, που ζει μόνη μαζί με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή της, η απόφαση της να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες δεν διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. Όμως η Κάτνις έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο -και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη. Χωρίς να το επιδιώκει πραγματικά, διεκδικεί σοβαρά τη νίκη. Αλλά για να νικήσει, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει επιλογές που φέρνουν σε σύγκρουση την επιβίωση με την ανθρωπιά και την αγάπη με τον έρωτα.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Ιζαμπέλ Φέρμαν, Λίαμ Χέμσγουορθ, Λένι Κράβιτζ, Στάνλεϊ Τούτσι, Γούντι Χάρελσον
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 120'
Επίσημος Τίτλος: THE HUNGER GAMES

TrailerThe Hunger Games


ΤΑΞΙΔΙ 2: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΗΣΙ 3D
Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Σον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη – ένα νησί με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή του. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του, θα αρχίσουν, να αναζητούν το νησί, να σώσουν τον μοναδικό κάτοικο του και να φύγουν πριν τα σεισμικά, ωστικά κύματα εξαφανίσουν το νησί και τους θησαυρούς του μια για πάντα.
Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον
Πρωταγωνιστούν: Τζος Χάτσερσον, Ντουέιν Τζόνσον, Μάικλ Κέιν, Βανέσα Χάτζενς, Λούις Γκάζμαν, Κριστίν Ντέιβις
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 94'
Επίσημος Τίτλος: JOURNEY 2: THE MYSTERIOUS ISLAND

Trailer:  JOURNEY 2: THE MYSTERIOUS ISLAND 



Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ) 3D 
Η Μπελ μια έξυπνη και πέντε φορές όμορφη κοπέλα βρίσκεται εγκλωβισμένη στο κάστρο ενός πρίγκιπα που ένα ξόρκι έχει μεταμορφώσει σε πραγματικό Τέρας . Για να λυθούν τα μάγια, το Τέρας πρέπει να κατακτήσει την Μπελ, προτού το μαγεμένο τριαντάφυλλο χάσει και το τελευταίο του πέταλο. Εντωμεταξύ, η Μπελ κερδίζει την εκτίμηση και την καρδιά του μαγεμένου προσωπικού του κάστρου, ενώ τελικά τη δική της καρδιά κλέβει το τέρας. Άλλωστε, όπως συμβαίνει στα παραμύθια που σέβονται το κοινό τους, κάτω από την αποκρουστική εμφάνιση του το Τέρας κρύβει έναν αληθινό πρίγκιπα.
Σκηνοθεσία:
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 84'
Επίσημος Τίτλος: BEAUTY & THE BEAST GR 3D

Trailer: BEAUTY & THE BEAST GR 3D 
 
 
ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ
Ο βραβευμένος με Όσκαρ – ελληνικής καταγωγής - Αλεξάντερ Πέιν (“Sideways”) διασκευάζει αυτή τη φορά για τον κινηματογράφο το ομώνυμο μυθιστόρημα της Κάουι Χαρτ Χάμινγκς και συνεργάζεται με τον Τζορτζ Κλούνι. Συμπρωταγωνιστούν η Τζούντι Γκριρ (“Love and Other Drugs”), ο Μπο Μπρίτζες (“Max Payne”) και ο Μάθιου Λίλαρντ (“Scream”).
Ο Ματ Κινγκ, ένας αδιάφορος σύζυγος και πατέρας δύο κοριτσιών, αναγκάζεται να επανεξετάσει το παρελθόν και να δει το μέλλον με διαφορετική ματιά, όταν η σύζυγός του τραυματίζεται σοβαρά σε ένα ατύχημα με ένα σκάφος. Το γεγονός αυτό οδηγεί στη δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης του Ματ με τις κόρες του, ενώ ταυτόχρονα έρχεται αντιμέτωπος με σημαντικά διλήμματα.
Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν
Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνι, Τζούντι Γκριρ, Μπο Μπρίτζες, Μάθιου Λίλαρντ
Κατηγορία: Κοινωνική
Διάρκεια: 115'
Επίσημος Τίτλος: THE DESCENDANTS
Trailer: The Descendants  



Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ 
Ένα εκπληκτικό πορτραίτο της Μάργκαρετ Θάτσερ, της πρώτης και μοναδικής γυναίκας πρωθυπουργού της Βρετανίας. Σκηνοθετεί η Φιλίντα Λόιντ ("Mamma Mia!") και πρωταγωνιστεί - σε μια ερμηνεία που θα συζητηθεί - η βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ. Το ρόλο του συζύγου της, Ντένις, έχει αναλάβει ο Τζιμ Μπρόουντμπεντ ("Another Year").
Μια από τις πιο διάσημες και με μεγάλη επιρροή γυναίκες του 20ου αιώνα, η “Σιδηρά Κυρία” Μάργκαρετ Θάτσερ, έρχεται από το πουθενά για να σπάσει τους φραγμούς του φύλου και της κοινωνικής τάξης, και να επικρατήσει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Μια μοναδική ιστορία για την εξουσία και το τίμημά της.
Σκηνοθεσία: Φιλίντα Λόιντ
Πρωταγωνιστούν: Μέριλ Στριπ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Χάρι Λόιντ, Ίαν Γκλεν
Κατηγορία: Βιογραφικό
Διάρκεια: 105'
Επίσημος Τίτλος: THE IRON LADY
Trailer: The Iron Lady  

Γάτος Σπιρουνάτος

Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος, χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του γιατί, μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια ή μήπως να λέγαμε καλύτερα οι μπότες του; Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα;
Πρωτότυπος Τίτλος: Puss in Boots
Σκηνοθεσία: Κρις Μίλερ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος: Κινούμενα σχέδια

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΕΔΩ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.