Headlines News :

21 Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα ποίησης...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 3:31 μ.μ.


Ποιητική βραδιά την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο Χατζηγιάννειο.

Η Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας σε συνεργασία με τον Κύκλο Ποιητών της Αθήνας, το Παγκόσμιο Κίνημα Ποίησης (World Poetry Movement) και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει ποιητική βραδιά την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, ώρα 8 μμ, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Η συνδιοργάνωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Κύκλου Ποιητών και του Παγκόσμιου Κινήματος Ποίησης στον Λαρισαίο ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, πρόεδρο του 22ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών, να ενταχθεί η Λάρισα στο επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, που θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαρτίου σε όλο τον κόσμο.
Κατά την εκδήλωση θα απαγγείλουν ποιήματά τους ποιητές της Λάρισας και θα ανακοινωθούν τα βραβεία του 1ου Μαθητικού Ποιητικού Διαγωνισμού της ΕΛΟΣΥΛ, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μαθητών (Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου) του Νομού Λάρισας.
Για την ποίηση θα μιλήσουν ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης, αντιπρόεδρος της ΕΛΟΣΥΛ και η Βασιλική Μάνδαλου, γεν. γραμματέας της ΕΛΟΣΥΛ.
Στο μουσικό μέρος θα συμμετέχει η Χορωδία του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δήμητρα Μπαρδάνη, πρόεδρος της ΕΛΟΣΥΛ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.