Headlines News :

Yianneis στο STAGE.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 11:06 π.μ.


YIANNEIS
Progressive Live Performance

4 February
STAGE Larisa

Εμφανίστηκαν το 2009 σε μια Αθηνα που έβραζε. Είναι 6 άνθρωποι που με γνώμονα τη μουσική θέλησαν να δημιουργήσουν μια άλλη μορφή θεάματος. Είναι οι Yianneis και πιστεύουν πως η επανάσταση φυσικά και μπορεί να ξεκινήσει από την τέχνη. Δεν είναι ρομαντικοί, απλώς το βλέπουν να 'ρχεται.


Το πρώτo τους ομότιτλo album, που μόλις κυκλοφόρησε, μεταφέρει την avant-garde προσωπικότητα της μπάντας και το δραματουργικό χαρακτήρα της. Κινείται κάπου ανάμεσα στο indie rock και το art pop μέχρι το freak folk και το trip hop, αν και η κατηγοριοποίηση δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Kάθε ζωντανή εμφάνισή τους συμπεριλαμβάνει ένα εκτενέστατο ρεπερτόριο και καταφέρνει να γεφυρώσει μουσικά είδη φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους. Συνδυάζουν με χειρουργική ακρίβεια συμπεριφορές κλασικής ορχήστρας και χαοτικού πανκ χωρίς να παίζουν ξεκάθαρα τίποτα από τα δύο ή παίζοντας και τα δύο ταυτόχρονα. Το κοινό έχει, επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς επιδιώκουν τα όρια της σκηνής να είναι εξαιρετικά ελαστικά.

Μαζί τους θα είναι η αποκαλύψη που ακούει στο όνομα Ελένη Μπούκλη, που στα 20 της χρόνια έρχεται για να κάνει σοβαρές δηλώσεις.

YIANNEIS:
Λάμπρος Φιλίππου – φωνή, conception
Νίκος Ζαδές – φωνή, πλήκτρα, ακορντεόν
Νικήτας Κίσσονας – κιθάρες, ukulele
Δημήτρης Πετράκης – φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, ταραμπούκα, φωνητικά
Ilya Algaer – κοντραμπάσο, φωνητικά
Άρης Καλλέργης – τύμπανα, φωνητικά

guest φωνητικά – Ελένη Μπούκλη
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.