Headlines News :

Wanna play with Mr.Can???

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 9:51 μ.μ.


Κάποιες φορές το παιχνίδι σταματάει στο ημίχρονο και κάποιες φορές το παιχνίδι κερδίζεται στις καθυστερήσεις.

Η ζωή έχει τον τρόπο της να καταφέρνει να κερδίζει ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό ακόμα και στα πιο απίθανα παιχνίδια.

Στην άνιση μάχη με το καρκίνο οι άνθρωποι μπορούν καταφέρνουν όλοι μαζί να κάνουν το αδύνατο δυνατό και να νικήσουν την επάρατη νόσο.

’Ενας καλός αγώνας με μαχητές κερδίζεται όταν ο παίκτης έχει και συμπαίκτες γι’αυτό και όλοι μαζί τη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα ροκάρουμε παρέα με τη Μαρία Θεοδότου από το Greek idol,το Δημήτρη Φωτίου και τη μπάντα “For Sale” σε ένα live πάρτυ στήριξης και αγάπης προς τη Δήμητρα Παππά που δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα έσοδα του event θα διατεθούν για το ταξίδι της στην Ελβετία και την εγχείρηση της στο δεξί της οφθαλμό καθώς όλοι οι χορηγοί και οι συντελεστές της βραδιάς λειτουργούν αφιλοκερδώς για το σκοπό αυτό.

Η ηθοποιός Χριστίνα Νέλια σε συνεργασία με το “Miss Stairs” διοργανώνει το φιλανθρωπικό live “Save Demi from Mr.Can” για να πετύχουμε όλοι μαζί το πρώτο στόχο του 2012.

Γιατί με τη βοήθεια όλων, η ζωή νικά το καρκίνο.

Be there!!! 

“Miss Stairs” VS “Mr.Can”
Μοιραστείτε το :

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη! πόσο μάλλον σε τέτοιους δύσκολους καιρούς! Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.