Headlines News :

... ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 3:20 μ.μ.


1ος Πανελλαδικός Μαραθώνιος Χορού 2012
“Χορεύοντας για καλό σκοπό”
“Dancing for a good cause”
στα πλαίσια του
3ου Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ “ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα”

Ημερομηνία: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012
Χώρος: Queen's Bar Restaurant, Λάρισα
Ώρα έναρξης: 7μ.μ.

Η ιδέα…
Θέλοντας να ενώσουμε τη θετική αύρα που υπάρχει τριγύρω μας και να υπερνικήσουμε το άγχος και τους προβληματισμούς που μας κυριεύουν διοργανώνουμε τον 1ο Πανελλήνιο Μαραθώνιο Χορού στην πόλη της Λάρισας στις 21 Ιανουαρίου 2012 για καλό σκοπό. 

Χορηγός επικοινωνίας και το "artandcity.gr"


Σκοπός της εκδήλωσης…
Χορεύοντας για καλό σκοπό ~ Dancing for a good cause
Εντάσσεται στα πλαίσια του 3ου Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ Λάρισας και θα στηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Έχει δημιουργηθεί για να παρέχει δωρεάν βασικά είδη πρώτης ανάγκης και άλλα προϊόντα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν πολυμελείς οικογένειες, άνεργοι, μοναχικά άτομα και μηνιαίως εξυπηρετούνται περίπου 500 οικογένειες, με 700 αιτήσεις σε αναμονή μέχρι στιγμής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής έως 20 Ιανουαρίου. Φέτος δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής, αλλά οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν στο Μαραθώνιο Χορού πρέπει να φέρουν μια γεμάτη σακούλα με προϊόντα (αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, λάδι, μαρμελάδα, ντοματοπελτές, ρύζι, φρυγανιές, όσπρια, κονσέρβες) που θα ενισχύσουν τη συλλογή προϊόντων για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαρισαίων, στα πλαίσια του Φιλανθρωπικού Φεστιβαλ “Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα”.

Στόχοι της εκδήλωσης…
Η εκδήλωση στοχεύει:
·           να δώσει τα κατάλληλα ερεθίσματα στους πολίτες που θέλουν να υποστηρίξουν μια τέτοια διοργάνωση
·           να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σκοπό
·           να ευαισθητοποιήσει το κοινό στα διαφορετικά χορευτικά είδη
·           να προωθήσει την κοινωνική υπόσταση του χορού
·           να προωθήσει τον χορό γενικά ως ένα είδος δημιουργίας και εναλλακτικής άσκησης
·           να αναπτύξει την ευγενή άμιλλα, τη συνεργασία, και το πνεύμα του υγιές ανταγωνισμού

Γιατί να συμμετέχεις ή να συνεργαστείς?
Σε ένα θετικό φορτισμένο κλίμα οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να χορέψουν, να εκφραστούν, να χαρούν και να υποστηρίξουν φιλανθρωπικό σκοπό χορεύοντας στον 1ο Πανελλήνιο Μαραθώνιο Χορού. Η συμμετοχή στο μαραθώνιο κρίνει το  επίπεδο αντοχής και όχι τις χορευτικές ικανότητες των διαγωνιζομένων.

                    

Εκδήλωση 21.01.12 (Restaurant-Bar Queens)

6.30μμ: Όσα ζευγάρια θα διαγωνιστούν πρέπει να λάβουν τον αριθμό τους από τη γραμματεία και να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής.
7.00μμ: Έναρξη εκδήλωσης (με λήξη όταν μείνει το τελευταίο ζευγάρι)
Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα επιτρέπεται σε όποιον θέλει από το κοινό να χορέψει και να συμμετέχει στις ομαδικές δράσεις που θα γίνουν στο χώρο.

Κανονισμός Διαγωνισμού

1.      Όλα τα ζευγάρια (άντρας – γυναίκα) πρέπει να φοράνε τον αριθμό που τους έχει δοθεί από την διοργανωτική επιτροπή. Αν για οποιοδήποτε λόγο χάσει ένας ή και οι δύο τον αριθμό τους αποκλείονται αμέσως από το διαγωνιστικό μέρος.
2.      Τα ζευγάρια που συμμετέχουν στον μαραθώνιο θα πρέπει να κινούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Θα υπάρξουν προκαθορισμένα διαλείμματα.
3.      Αν ο ένας εκ των δύο αποφασίσουν να φύγουν από το μαραθώνιο τότε το ζευγάρι αποκλείεται από τον αγώνα.
4.      Οι διαγωνιζόμενοι έχουν την δυνατότητα να αναπαυθούν στα προκαθορισμένα διαλείμματα. Κατά τη σύντομη περίοδο ανάπαυσης, άνδρες και γυναίκες μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στο χώρο, να αλλάξουν ρούχα, ή να κάνουν ένα μασάζ.
5.      Οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν στο μαραθώνιο για να κριθούν σε επίπεδο αντοχής και όχι χορευτικών ικανοτήτων.
6.      Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι 16 και άνω. Στην περίπτωση νεώτερης ηλικίας θα πρέπει να έχει τη γραπτή άδεια γονέων ή κηδεμόνων.
7.      Καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώσουν τη γραμματεία για τυχόν ιατρικά προβλήματα (καρδιακά προβλήματα, σακχαρώδης διαβήτης, αλλεργίες, κ.α.). Θα υπάρξει ιατρική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Βραβεία
Το 1ο, 2ο και 3ο ζευγάρι θα βραβευτούν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι (συμμετέχοντες και χορηγοί) μπορούν επικοινωνήσουν με τους: Σοφία Κούστα (sophia.koustas@gmail.com/6944.910584),  Αντώνης Τζίμας (salshiro@hotmail.com/6934.171720) και Χρήστο Παπαθανασίου (6972.806627).

Συνεργαζόμενοι φορείς: SalsaYsueño DanceProd, Σ.Μου.Θ., My Gym, Lets Dance Larissa's Dance Team, Σχολή Χορού Νίκη Τηγανιτάκη-Λυτροκάπη, Zouburlesque Cast

Χορηγοί Επικοινωνίας: DanceLifeMagazine, Echale Salsita, ΕΡΑ Λάρισας, city-lights.gr, Διαδικτυακό περιοδικό artfools, Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", larissanet.gr, artandcity.blogspot.com, περιοδικό IMAGINE

Χορηγοί εκδήλωσης: QUEENS Bar-Restaurant, Γυμναστήριο My Gym

Επιμέλεια και Σχεδιασμός Εντύπων: Έρη Βογιατζάκη

Ιδέα & Οργάνωση: SK PR Boutique Agency
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.