Headlines News :

“Τραγουδώντας… το σενάριο»

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 6 Μαΐου 2012 7:50 π.μ.


Χορηγός Επικοινωνίας artandcity.gr

Τετάρτη 16 Μαΐου, 7 μμ, 
Αίθουσα Εκδηλώσεων στο «Χατζηγιάννειο».


Συναυλία στα πλαίσια του 9ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Φοιτητικού Θεάτρου, Λάρισα 2012 με τους Θέμη Σαμαντζή, Μιχάλη Μαντέλα, Δημήτρη Κατσαβάκη, και τη Βάλια Σαπουνά. Στο τραγούδι η Έλενα Γκατζά και ο Δημήτρης Λαπούσης.
Ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια και τις μελωδίες που πρωτοακούσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις δημοφιλέστερες θεατρικές παραγωγές, μέσα από τις μουσικές του Σακελλαρίδη, του Γιαννίδη και του Χατζηαποστόλου που έγραψαν για ελληνικές οπερέτες, από τις Jazz και Camparet βραδιές επιλεγμένες στα πιο διάσημα μιούζικαλ, έως soundtrack από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου. Τραγούδια που σημάδεψαν μια σειρά καλλιτεχνών, τους ξεχώρισαν και τους ανέδειξαν μέσα από το λόγο του σεναρίου... Τραγούδια που μένουν ανεξίτηλα στο χρόνο και αντιστέκονται μέχρι και σήμερα στον επιφανειακό και εμπορικό χαρακτήρα της εποχής…

Το πρόγραμμα επιμελείται ο Θέμης Σαμαντζής, στο σαξόφωνο και το μπουζούκι ο Μιχάλης Μαντέλας, στην κιθάρα ο Δημήτρης Κατσαβάκης και στο πιάνο η Βάλια Σαπουνά. Στο τραγούδι η Έλενα Γκατζά και ο Δημήτρης Λαπούσης.


Η συναυλία εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις του 9ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Eρασιτεχνικού Φοιτητικού Θεάτρου που διοργανώνεται από τη θεατρική ομάδα Ιατρικής και Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και του ΔΟΠΑΕΛ, στα πλαίσια των «Αχιλλίων 2012». 

Μέγας Χορηγός της βραδιάς το "Απολλώνιο Μουσικό Κέντρο Τυρνάβου".

Είσοδος ελεύθερη.



Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.