Headlines News :

Νυχτερινή Ποδηλατοβόλτα.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 1:09 π.μ.

Λάρισα.


Σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013.

Ενημερώνουμε τους ποδηλάτες φίλους μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη νυχτερινή ποδηλατοβόλτα της Πέμπτης, πως η ώρα έναρξης της ποδηλατοβόλτας μας αλλάζει σε 8μμ. λόγω κρύου. Η διαδρομή μας περιλαμβάνει δρόμους στις συνοικίες και το κέντρο της Λάρισας και διαρκεί περίπου μια με μιάμιση ώρα.


Υπενθυμίζουμε ότι ο κάθε ποδηλάτης που συμμετέχει φέρει ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και οφείλει να φροντίσει για την ασφάλειά του τοποθετώντας στο ποδήλατο φώτα εμπρός και πίσω, ανακλαστικά σε τροχούς, πηδάλια, ρούχα, κ.λ.π., να ελέγξει την κατάσταση του ποδηλάτου του (κυρίως πίεση ελαστικών και φρένα) ενώ καλό είναι να φορά και κράνος. Επίσης, οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους. Υπενθυμίζουμε πως ο καιρός είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό κρίνεται αναγκαίο να είστε εξοπλισμένοι με κατάλληλα ρούχα και ό,τι άλλο κρίνετε αναγκαίο.

Σας περιμένουμε όλους τους ποδηλάτες, στο γνωστό μας πλέον ραντεβού, την Πέμπτη το βράδυ στις 8, στην Κεντρική Πλατεία για να γίνουμε μια παρέα και ν' ανακαλύψουμε ξανά την πόλη μας με τα ποδήλατα μας. 


Με εκτίμηση
Οι Ποδηλάτες Λάρισας
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.