Headlines News :

Ο Καλατζό και η Ορχήστρα του Δρόμου.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 2:54 π.μ.

Αθήνα. 

15 & 16 Νοεμβρίου 2013.

Τραγούδια που βγήκαν από μονόστηλα εφημερίδων. Καθημερινές ανθρώπινες ιστορίες. Με τεράστια και καμμία σημασία. Ιστορίες μοιραίες, μες τα πάθη και τα λάθη, που στο τέλος τις τρώει η λήθη. Ιστορίες και δράματα, αγωνίες για κλάμματα που αύριο θα πέσουν να σκεπάσουν το πάτωμα μήν το λερώσουν οι μπογιές.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος συνθέτης μουσικής και τραγουδιών που έχουν “ντύσει” ιστορίες για το γυαλί και το πανί, ασχολήθηκε με την τέχνη της μελωδικής μουσικής και εξελίχθηκε σ’ έναν ιδιόρυθμο δημιουργό της γενιάς του. Από τα 90's έως σήμερα, έγραψε μερικά από τα πιο μεστά κομμάτια της εποχής μας: «Με τα Μάτια Κλειστά», «Λευκό μου Γιασεμί», “Summertime in Prague”, «Να ’χα Δυο Ζωές»… γράφω, όπως λέει, “μουσική και στίχους σχεδόν γιά όποιον μου το ζητήσει…”


Η Αγγελική Τουμπανάκη, είναι jazz vocalist και η δημιουργός των “Aggeliki Toubanaki & Buzz Bastardz". Μία φωνή με πολλά πρόσωπα, ευέλικτη και θεατρική, ενσαρκώνει άλλοτε μια εκρηκτική τσιγγάνα άλλοτε μια αιθέρια γαλλίδα κι άλλοτε χρησιμοποιεί την φωνή σαν μουσικό όργανο.


Στην νέα αυτή παράσταση, ο Καλαντζόπουλος ξεκινά με βάση την κιθαριστική σύμπραξη με το Κλέωνα Αντωνίου (Mode Plagal), μεταξύ ηλεκτρικού κι ακουστικού ήχου, δύο νέα μέλη της μπάντας ο Γιώργος Παλαμιώτης, ένας από τους λίγους Έλληνες μουσικούς που πέρα από τεχνική και ιδιώματα, κατάφεραν να δημιουργήσουν δικό τους ''ήχο'' και προσέγγιση στο όργανο και ο Άγγελος Πολυχρόνου, ιδρυτικό μέλος των QUILOMBO ένας περιπετειώδης κρουστός που έχει ταξιδέψει μίλια γιά να μάθει τα μυστικά των ρυθμών.


Παίζουν οι μουσικοί:

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος: κιθάρες
Κλέωνας Αντωνίου: κιθάρες
Γιώργος Παλαμιώτης: μπάσσο
Άγγελος Πολυχρόνου: κρουστά
& η Αγγελική Τουμπανάκη: τραγούδι.


info:
Ο Καλατζό και η Ορχήστρα του Δρόμου.

15 & 16 Νοεμβρίου 2013, 9μμ. 
Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα.
Είσοδος 10€ | Ελάχιστη Κατανάλωση 6€.
Προπώληση Εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ και στο ianos.gr
Πληροφορίες: 2103217810.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.