Headlines News :

Εικαστικά έργα και μουσική βραδιά.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 2:49 π.μ.

Λάρισα.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013.

Τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών έργων των εκπαιδευτικών του Πολιτιστικού Κέντρου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη 21 Μαϊου και ώρα 7μμ στην αίθουσα «Τάκης Τλούπας» στο «Χατζηγιάννειο».


Η νηπιαγωγός και συγγραφέας Ευδοκία Ποιμενίδου Χατζηδημητρίου θα αναπτύξει το θέμα «Τέχνη και κρίση». Συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί: Μαρία Αποστολάκη, Στέλλα Αργυρούλη, Γιάννης Γεωργιάδης, Δέσποινα Γιανκάκη, Κώστας Ζησόπουλος, Βασίλης Καραβιδές, Παγώνα Καραϊσκου-Ζηλιασκούδη, Βάσω Μαϊμάρη, Μιμίκα Μπαχτσέ-Βάσιου, Φαίνια Μπαχτσέ, Σίλεια Μπαχτσέ, Αρετή Παναγιωτοπούλου, Ευδοκία Ποιμενίδου Χατζηδημητρίου, Κατερίνα Σμιτάκη, Καίτη Τσικούρα-Ζήση και Δημήτρης Τσουκνίδας. Η έκθεση διοργανώνεται από τον ΔΟΠΑΕΛ και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Λάρισας, θα είναι ανοιχτή έως τις 25 Μαϊου και θα λειτουργεί καθημερινά από 10.30 το πρωί έως 1 το μεσημέρι και 6.30 το απόγευμα έως 9.30 το βράδυ.

Την ίδια ημέρα το βράδυ στις 8.30, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας θα παρουσιαστεί μουσική εκδήλωση με τίτλο «Αφιέρωμα στη φτώχεια, τη ξενητιά και τον έρωτα» με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια με την ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο δρ. Φιλολογίας κ. Γιάννης Ζαρογιάννης και το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας κ. Ελένη Χριστούλα. Την ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών αποτελούν οι: Α. Αγραφιώτη(τραγούδι), Β. Καραγιώργου (ακορντεόν, τραγούδι)Χρ. Κολτσίδας (μπουζούκι, τραγούδι), Σπ. Ντάγιας (τουμπερλέκι), Δ. Πατσιατζή (τραγούδι), Π. Ρεμπάπης (τραγούδι), Στ. Σαμαρίνας (τραγούδι), Στ. Σταμελόπουλος (μπαγλαμά, τραγούδι), Κ. Τασόκας (τραγούδι), Θ. Τζιούργκανος (κιθάρα, τραγούδι) και Ν. Χατζής (κιθάρα, τραγούδι). Την εκδήλωση θα προλογίσει ο δρ. Φιλολογίας κ. Γιάννης Ζαρογιάννης. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας κ. Ελένη Χριστούλα.

Info:
Εικαστικά έργα και μουσική βραδιά.
Τρίτη 21 Μαίου 2013, 7μμ.
Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο και Δημοτικό Ωδείο, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.